I-ParkCool integrert parkeringskjølesystem

I-ParkCool. Våkn opp uthvilt.

Sover du godt, er du en bedre sjåfør når du våkner. Gode sjåfører har mye lavere ulykkesrisiko.
 
I-ParkCool er et nytt og revolusjonerende parkeringskjølesystem. Det er fabrikkinstallert og integrert i førerhuset, og det har overlegen kjølekapasitet.

Gir deg en god natts søvn hver natt. Uansett hvordan været er utenfor.

I-ParkCool, korte fakta
  • Overlegen kjølekapasitet, opptil 2 500 kW
  • Tar ikke opp plass i førerhuset
  • Ikke noe takmontert utstyr som forstyrrer aerodynamikken
  • Fabrikkinstallert og integrert med klimaanlegget
  • 20 dB mindre lyd enn sammenlignbare klimaanlegg


Kapasitet

Effektiv kjøling med opptil 2 500 watt.

I-ParkCool er så effektivt at det bare kjører i korte perioder. Kjølekapasiteten er på 1 000 watt og temperaturen holdes svært jevn og behagelig natten gjennom, uten at batteriet går flatt.

I-ParkCool er også svært nyttig når du tar en pause på en varm dag. Du kan bruke det i opptil en time for å få en enorm nedkjøling på opptil 2 500 watt. 

Ingen påvirkning på plassen i førerhuset

Ingenting å stange hodet i.

Når klimaanlegg monteres inne i førerhuset, tar de opp verdifull plass. Ikke minst når du vil utnytte den økte ståhøyden i de nye førerhusene. Med I-ParkCool er alt integrert i det vanlige klimaanlegget. Dermed får du beholde all plassen i førerhuset selv. 

Ingen påvirkning på aerodynamikken

Ingen påvirkning på aerodynamikken.

Selv om det er vanlig å montere klimaanlegg på taket, er det ikke spesielt smart. Du kan ødelegge aerodynamikken til lastebilen og ende opp med å bruke mer drivstoff.

I-ParkCool-systemet er innebygget, og det påvirker derfor ikke luftstrømmen. Dermed trenger du ikke ligge søvnløs på grunn av drivstoffkostnadene.

Integrert med klimaanlegget

Integrert med klimaanlegget.

Varmt. Kaldt. Varmt. På slike netter får du virkelig utbytte av at I-ParkCool er integrert med resten av klimaanlegget. Sammen med parkeringsvarmeren holdes temperaturen i førerhuset jevn og behagelig, uansett hvilken temperatur det er utenfor. Du kan enkelt styre hele klimaanlegget fra instrumentbordet eller fra panelet i køyen.

I-ParkCool gir redusert støy

En stille og fredelig natt.

Sov rolig, uten å bli forstyrret av et bråkete klimaanlegg. I-ParkCool har hele 20 dB mindre lyd enn sammenlignbare systemer. Dette gir en reduksjon på hele 75 % i det opplevde lydnivået. Dermed får du sove enda bedre.