Den nye Volvo FL
- lite er det nye store

Kompakt, enkel å manøvrere og nå tilgjengelig for flere bruksområder enn noen gang – takket være det brede effektområdet til den 4-sylindrede motoren og muligheten til å velge firehjulsdrift. Er du på jakt etter en lastebil som passer like godt i tett bytrafikk som på grusveier, er det vanskelig å komme på en lastebil som er bedre enn nye Volvo FL.


Den nye Volvo FLVolvo FL skaper også inntrykk. Den er designet for at myke trafikanter skal føle seg komfortabel når de er i nærheten av lastebilen. Samtidig håper vi at eiere og sjåfører er stolte over det faktum at de assosieres med Volvo, og at de har glede av en lastebil som gjør jobben sin så bra.

Velg idealvekten din

Takket være utvidet utvalg av konfigurasjoner er det enklere enn noensinne å finne en Volvo FL som passer dine behov for vekt, lastekapasitet og ytelse. Velg 4-sylindret D5K-motor for å få en lastebil som er 200-500 kg lettere enn et sammenlignbart kjøretøy med 6-sylindret motor. Den er nå tilgjengelig i bruttovekt på så lavt som 10 tonn.

Nydesignet sete øker sikkerheten.
Volvo FL førersete

Den trygge sonen

Interiøret i den nye Volvo FL er ett av de tryggeste førerhusene i lastebilbransjen. I tillegg til det anerkjente, trygge Volvo-førerhuset sørger et nytt seteprogram for at sjåførene er sikrere enn noensinne. Sammen med en ypperlig ergonomisk utforming av førerhuset og smart interiørdesign kan du nå glede deg over en bedre arbeidsdag og mer effektive skift.

Ny utforming av fronten inkludert LED-kjørelys.
LED-kjørelys

Effektivitet i bevegelse

I tillegg til et nytt motorprogram kan Volvo FL bestilles med et godt utvalg av girkasse: manuell, automatiserte I-Sync eller automatisk girkasse. Lastebilen oppfyller alle Euro 6 lovkrav, i tillegg til at den er like drivstoffeffektiv og har samme serviceintervaller som tidligere. Distribusjon i byen, renovasjon eller en haug av ulike vareleveringer er nå enklere enn noensinne i den nye Volvo FL – en liten lastebil med store ambisjoner.

2
Sammendrag