Fiecare picătură contează

Fiecare picătură contează

Procent cu procent, se ajunge în curând la economii importante. Aceasta este gândirea care stă la baza filozofiei noastre.

Căutăm continuu pentru autocamioanele noastre modalităţi noi de a parcurge mai mulţi kilometri cu mai puţin combustibil şi cu un impact mai redus asupra mediului înconjurător.

Este un angajament pe termen lung pe care îl vom respecta continuând să creştem eficienţa consumului de combustibil pentru toate produsele şi serviciile noastre.

Deoarece fiecare picătură contează.
Pic

rând


Consiliere combustibil

Reduceţi consumul de combustibil cu serviciul Consiliere combustibil

Consiliere combustibil este serviciul care nu dă greş niciodată. Odată ce un şofer dobândeşte cunoştinţele necesare pentru a conduce eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, calea către succes este reprezentată de urmărirea în continuare a acestei direcţii.

Serviciul Consiliere combustibil vă ajută să realizaţi acest lucru. Având la dispoziţie rapoarte regulate şi analize personalizate, este simplu să vă asiguraţi că, de-a lungul timpului, se obţine o economie de combustibil.

Citiţi mai multe despre modul în care serviciul Consiliere combustibil vă poate ajuta


Dynafleet

Menţineţi-vă la un nivel ridicat de eficienţă în utilizarea combustibilului

Prin utilizarea programului Dynafleet împreună cu Cursul de perfecţionare pentru şoferi puteţi economisi până la 5 procente de combustibil. Dynafleet oferă informaţii actualizate despre toate aspectele pe care trebuie să le cunoaşteţi privitor la flotă, iar Cursul de perfecţionare pentru şoferi îi ajută pe aceştia să conducă mai sigur, mai inteligent şi să utilizeze mai puţin combustibil.

Programul Dynafleet este acum disponibil şi prin intermediul unei aplicaţii pentru iPhone, pentru ca dumneavoastră să puteţi accesa oricând toate informaţiile referitoare la flotă.

Aflaţi mai multe despre Dynafleet


I-Shift

I-Shift – economie de combustibil combinată cu performanţă maximă

I-Shift reduce consumul de combustibil cu până la 3 procente, comparativ cu un schimbător de viteze manual. Este cea mai complexă soluţie de pe piaţă.

I-Shift ştie cum să obţină performanţa maximă de la autocamionul dumneavoastră deoarece ţine cont de masa autovehiculului, înclinaţia drumului, viteza şi acceleraţia.

Aflaţi cum puteţi economisi combustibil cu I-Shift


Pachet aerodinamic

Învingeţi vântul cu Pachetul aerodinamic

Pachetul aerodinamic poate spori economia de combustibil cu până la 10 procente. Cu ajutorul acestui pachet se reduc turbulenţele, se minimizează rezistenţa aerului şi se deviază vântul din zona remorcii.

În plus faţă de scăderea costurilor pentru combustibil, se reduc, în egală măsură, emisiile de CO2.

Aflaţi cum puteţi economisi combustibil cu o aerodinamică îmbunătăţită.


I-See

I-See – vă reaminteşte să economisiţi combustibilul

Imediat ce începeţi să conduceţi, cu I-See, veţi putea economisi până la 5 procente de combustibil. Acest program îşi aminteşte drumurile pe care aţi rulat şi, totodată, cunoaşte locurile în care nu aţi mai fost niciodată. I-See utilizează informaţiile topografice pentru a gestiona viteza şi schimbările treptelor de viteză, având drept principal obiectiv economia de combustibil.

Aflaţi totul despre cei şase paşi ai sistemului I-See


Calculator

Calculaţi eficienţa

Reduceţi costurile pentru combustibil şi emisiile de CO2 cu ajutorul calculatorului de eficienţă a autocamionului. Acesta vă ajută să calculaţi impactul diverşilor factori asupra consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, recomandând, totodată, îmbunătăţirile posibile.

Calculatorul de eficienţă a autocamionului poate contribui extrem de mult la îmbunătăţirea activităţii dumneavoastră şi la reducerea impactului asupra mediului.

Accesaţi Calculatorul de eficienţă a autocamionului


Geometrie roţi

Echilibraţi roţile şi sporiţi economiile

Utilizarea anvelopelor corespunzătoare, cu o presiune şi o aliniere corecte poate reduce semnificativ consumul de combustibil cu până la 6 procente.

Studiile efectuate în Europa au indicat că 2 din 3 autocamioane dispun de punţi şi roţi cu o geometrie necorespunzătoare. Drept urmare, am calculat care este consumul suplimentar de combustibil rezultat din această cauză.

Citiţi despre studiul nostru şi despre importanţa echilibrării roţilor.Driver development

Perfecţionare şoferi

“Conduci pe aceiaşi rută, duci la capăt aceiaşi sarcină, în acelaşi timp - numai că o faci mai eficient”

Aflaţi mai multe detalii despre cursurile de perfecţionare şoferi


 

 


Genuine Volvo Service

Service Original Volvo

Pentru a menţine un nivel înalt de eficienţă îţi trebuie şoferi buni şi suportul oferit de tehnicieni bine instruiţi - care nu doar cunosc camionul din bară în bară, dar se asigură că îl exploatezi la capacitate maximă.

Aflaţi mai multe detalii despre Service Original VolvoDownload PDF Descărcaţi broşura Fiecare Picătură Contează, PDF 16MB