Întretinere conform graficului

Calitatea unui autocamion Volvo nu se referă numai la produs. Ea ţine la fel de mult şi de sprijinul solid oferit de dealerii săi. Sau de faptul că ştiţi că piesele de schimb de care aveţi nevoie sunt disponibile rapid, indiferent de locul în care vă aflaţi datorită activităţii dvs.
Aceasta este ceea ce noi numim a fi demn de încredere. Şi acesta este motivul pentru care un camion Volvo este întotdeauna o soluţie de transport pe care te poţi baza, cu acces la servicii de întreţinere, piese de schimb şi sisteme de management.

  • Contractele de service asigură efectuarea întotdeauna la timp a operaţiilor de întreţinere de către mecanici calificaţi de la Volvo.
  • Piesele de schimb originale Volvo sunt disponibile acolo unde şi atunci când sunt necesare, prin intermediul unui sistem mondial de distribuţie la scară mondială. 
  • Atelierele de service sunt întotdeauna uşor accesibile, mulţumită vastei noastre reţele de service-uri. 
  • Service-urile de reparaţii cu program non-stop asigură o activitate permanentă de întreţinere, de reparaţii şi de asistenţă pentru a ajuta la o performanţă punctuală.

 

Toate acestea vă ajută să vă respectaţi graficul de lucrări de întreţinere, să menţineţi camioanele în exploatare şi să realizaţi profit.

Informaţi-vă asupra diverselor servicii oferite, accesând linkurile din partea dreaptă.