Sistemul automat de climatizare

Testele arată că atunci când temperaturile sunt prea ridicate, şoferii tind să aprecieze greşit situaţiile. Cu alte cuvinte, climatul are un efect important asupra productivităţii şi a siguranţei dumneavoastră atunci când vă aflaţi la volan.

Un echipament obişnuit de climatizare - compus dintr-un ventilator şi o aerotermă sau un radiator de răcire - nu este de ajuns pentru a asigura un climat optim în cabină. Acesta este motivul pentru care am creat pentru autocamioanele noastre sistemul electronic de control al climatizării (ECC), primul de acest gen.

Cu sistemul ECC, dvs. nu aveţi altceva de făcut decât să fixaţi butonul de comandă a temperaturii la valoarea dorită, iar sistemul are grijă de restul. Sistemul ECC este un sistem foarte avansat care monitorizează temperaturile din cabină şi din afara acesteia, temperatura din umidificator, viteza maşinii, turaţia motorului şi o serie de alţi parametri. Termostatul său comandă în mod corespunzător temperatura din cabină, distribuţia aerului, fluxul de aer şi admisia de aer din afară.
 
Acestea fiind spuse, dvs. aveţi întotdeauna controlul asupra climatizării cabinei. La fel de uşor cum l-aţi pornit, dvs. puteţi să deconectaţi modul automat printr-o simplă apăsare de buton.