Nimic nu vă distrage atenţia

Siguranţa şi confortul au multe în comun. Atunci când staţi confortabil, având o vizibilitate bună şi un acces uşor la instrumentele de bord, dvs. vă puteţi concentra mai bine la condiţiile de trafic.

Permiteţi-ne deci să vă prezentăm Volvo I-Shift, un sistem inteligent de schimbare a treptelor de viteză. I-Shift este proiectat pentru a îmbunătăţi maniera de condus a autocamionului dumneavoastră, prin intermediul unui sistem electronic de comandă a motorului şi a unei transmisii automate. Schimbarea treptelor de viteză, necesară pentru a satisface condiţiile curente de trafic, are loc lin şi uşor, fiind controlată de sistemele electronice de comandă ale motorului şi ale schimbătorului de viteze.

Dvs. puteţi schimba vitezele secvenţial, la fel ca şi într-un un autoturism cu schimbător de viteze automat, sau puteţi să treceţi cu uşurinţă la schimbarea manuală a treptelor de viteză prin intermediul manetei schimbătorului de viteză.

Aceasta are ca rezultat un confort şi o siguranţă sporite, cu o reducere a efortului dumneavoastră, în calitate de şofer.