Vă ajută să îmbunătăţiţi activitatea zilnică.

Există o cale simplă de a obţine o disponibilitate mai mare a autocamioanelor dumneavoastră. Puteţi obţine, în acelaşi timp, reducerea costurilor de exploatare, un control operaţional superior, având totodată mai mult timp pentru a vă concentra pe sporirea profitabilităţii activităţii principale de afaceri. Această soluţie se numeşte Contractul de Service Volvo – prin care îmbunătăţiţi un autocamion care este deja excelent, adăugând valoare pentru compania dumneavoastră.

Autocamionul dumneavoastră este mereu în cea mai bună formă

Autocamionul dumneavoastră este mereu în cea mai bună formă

Cu un contract de service, avem grijă de autocamionul dumneavoastră în cele mai bune condiţii şi îl menţinem într-o stare perfectă. Lucrările de service sunt realizate de tehnicieni calificaţi care se vor asigura ca autocamionul să obţină întotdeauna performanţe maxime şi ca toate lucrările să fie efectuate într-un moment potrivit pentru dumneavoastră, astfel încât întreruperea operaţiunilor să fie redusă la minimum.

Activitatea dumneavoastră decurge fără probleme

Activitatea dumneavoastră decurge fără probleme

Încredinţându-ne lucrările de service pentru autocamion., veţi avea asigurată disponibilitatea acestuia, iar afacerea dumneavoastră se va îmbunătăţi. Livrările vor fi mai previzibile, eficiente şi profitabile. Astfel, se vor îmbunătăţi relaţiile cu clienţii dumneavoastră.

Control integral asupra costurilor

Control integral asupra costurilor – mai puţine documente de gestionat

În afara valorii adăugate pentru compania dumneavoastră, contractele de service au un efect pozitiv asupra costurilor. Obţineţi un control superior, economisiţi banii necesari pentru administrare, iar un autocamion care beneficiază de service adecvat rulează cu un consum mai eficient de combustibil. Toate acestea scad costurile totale de exploatare şi vă reduc problemele, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi concentra pe dezvoltarea afacerii.

100% disponibilitate

Cât de mult doriţi să îmbunătăţiţi activitatea cotidiană?

Răspunsul la această întrebare decide ce tip de contract veţi alege. Toate oferă un autocamion care funcţionează mai bine, dar Gold asigură o exploatare lipsită de griji şi disponibilitate 100%.