Contract Volvo Gold

Gold oferă afacerii dumneavoastră un avantaj suplimentar.

Cu un Contract Volvo Gold, aveţi garanţia celei mai bune disponibilităţi posibile şi, deoarece întreţinerea preventivă şi reparaţiile autocamioanelor sunt incluse, dispuneţi şi de un control integral asupra costurilor. Rezultatul în este reprezentat de o exploatare fără griji şi de tot timpul de care aveţi nevoie pentru a vă putea concentra pe obţinerea unor rezultate cât mai bune din afacerea dumneavoastră.

Disponibilitate 100% garantată

FH şi FM – disponibilitate 100% garantată

Modelele Volvo FH şi Volvo FM vin cu promisiunea unei disponibilităţi 100%, drept rezultat al combinaţiei dintre tehnologia avansată a autocamioanelor cu calităţile tehnicienilor de la Volvo şi cu reţeaua noastră extinsă de dealeri. În cazul în care autocamionul nu permite desfăşurarea activităţii, vă vom pune la dispoziţie un autocamion de schimb sau vă vom oferi compensaţii financiare.
 

Accesibilitate maximă

FE şi FL – accesibilitate maximă

Pe noile noastre autocamioane Volvo FE şi Volvo FL, toate sistemele esenţiale sunt conectate de la distanţă la un atelier Volvo. Astfel, putem să identificăm şi să rezolvăm problemele minore înainte ca acestea să devină majore. Avantajul pentru dumneavoastră: o accesibilitate maximă a vehiculului şi posibilitatea de a efectua servicii de transport mai eficiente.
Aflaţi mai multe

Nu acceptăm decât cei mai buni tehnicieni

Nu acceptăm decât cei mai buni tehnicieni

Tehnicienii noştri sunt atestaţi şi cunosc totul despre cele mai recente tehnologii, inclusiv din zona electronicii complexe. Aceştia utilizează numai piese de schimb Volvo originale, cunosc specificaţiile exacte ale autocamionului şi au acces integral la toate instrumentele şi piesele speciale de care au nevoie pentru a-şi realiza lucrările cu atenţie şi rapid.

Service la momentul potrivit

Oferim întotdeauna service la momentul potrivit

Vehiculul dumneavoastră urmează un plan individual de service şi întreţinere preventivă cu date convenite împreună cu dumneavoastră. Vă contactăm pentru a face service şi efectuăm toate operaţiunile necesare pentru a asigura disponibilitatea şi funcţionalitatea autocamionului. Evident, lucrăm în afara programului dumneavoastră, pentru a nu întrerupe operaţiunile, şi suntem în apropiere în cazul în care survine ceva neaşteptat.

Totul este inclus

Fiţi liniştit – totul este inclus

Cu un Contract Volvo Gold, toate lucrările de întreţinere preventivă şi reparaţii ale autocamionului sunt incluse pe întreaga perioadă a contractului. Nu există costuri neaşteptate şi nu trebuie să vă faceţi probleme pentru impactul negativ al perioadelor de inactivitate sau pentru întreruperile costisitoare.

O activitate zilnică superioară

O activitate zilnică – şi o afacere – superioară

Exploatarea unui autocamion este uşoară cu ajutorul Contractului Volvo Gold. Nu trebuie să mai irosiţi timpul cu problemele de service şi ştiţi exact care este costul lunar. Astfel, vă veţi îmbunătăţi activitatea zilnică şi veţi obţine costuri de exploatare reduse. Ca un beneficiu suplimentar, valoarea reziduală a autocamionului este, de asemenea, mai mare.

Doriţi un sfat despre cel mai potrivit contract de service pentru dumneavoastră? Contactaţi reprezentantul dumneavoastră local Volvo Trucks.