Cum funcționează

Un sistem complet pentru orice autocamion

Deoarece Dynafleet este proiectat de Volvo Trucks, vă oferă acces la informaţii unice şi foarte utile despre autocamionul dumneavoastră Volvo. Oricum, Dynafleet poate fi montat ulterior pe orice altă marcă de autocamion şi simplifică monitorizarea unei flote mixte.

Faceţi actualizări de oriunde

Faceţi actualizări de oriunde

Echipamentul Dynafleet este fie instalat din fabrică, fie montat ulterior de centrul Volvo. Nu este nevoie de nici un software suplimentar; autentificaţi-vă pe portalul Web Dynafleet pentru a accesa informaţiile despre flota dumneavoastră sau utilizaţi dispozitivul iPhone/iPad pentru a face actualizări de oriunde.

Echipamente şi software

Echipamente şi software

O unitate performantă Telematics Gateway este instalată în vehicul, împreună cu o antenă multifuncțională GPS/GSM. În funcţie de varianta aleasă, sistemul poate dispune de un afişaj şi de o tastatură. Software-ul se poate actualiza gratuit de la distanţă.

Informaţii şi stocare

Informaţii şi stocare

Dispecerul şi şoferul pot comunica în orice moment prin intermediul mesajelor text. Informaţiile despre vehicul şi şofer sunt transmise bazei de date Dynafleet, unde sunt analizate şi prezentate sub formă de rapoarte uşor de interpretat. De asemenea, este posibilă integrarea simplă cu Dynafleet a sistemelor dumneavoastră de comandă şi facturare.