Mențineți productivitatea șoferilor la nivel maxim

Menţineţi productivitatea şoferilor la nivel maxim

Beneficiaţi la maxim de orele de lucru disponibile? Cu Timpii de condus, aveţi răspunsul la îndemână. Veţi vedea care şofer este cel mai potrivit pentru o sarcină nouă, care şofer trebuie să ia o pauză şi care trebuie să îşi încheie ziua de lucru. În acest fel, productivitatea poate fi menţinută la nivel maxim şi vă puteţi spori veniturile folosind aceeaşi capacitate.

Detalii privind şoferii pentru o planificare simplă

Detalii privind şoferii pentru o planificare simplă

Se poate aloca mai puţin timp pentru planificare şi administrare. Pentru a susţine planificarea eficientă a transporturilor, Dynafleet vă permite să aflaţi în timp real cât timp poate petrece fiecare şofer pentru sarcini noi, în funcţie de reglementările privind orele de lucru. Detaliile despre condus, odihnă şi descărcare sunt înregistrate pentru ultimele 30 de zile, ceea ce este util la facturare şi la calcularea salariilor pentru şoferi.

Descărcare de la distanţă a datelor tahografului

Descărcare de la distanţă a datelor tahografului

De la birou, tahograful digital poate iniţia de la distanţă descărcări rapide şi simple ale activităţilor şoferilor. Serviciul vă permite să dispuneţi întotdeauna de evidenţe actualizate, indiferent de locaţia autocamionului şi a şoferului. În acest fel, cele 20 de minute petrecute anterior pentru descărcarea manuală sunt gestionate acum de Dynafleet.


Instruire pentru respectarea normelor

Instruire pentru respectarea normelor

Timpii de condus vă permit să supravegheaţi activitatea şoferilor. Pentru a asigura respectarea normelor privind orele permise de lucru, următoarea pauză necesară se afişează pe hartă şi în rapoartele de activitate ale şoferilor. Se pot genera alerte atât în cabină, cât şi la birou, în cazul în care un şofer este pe cale să depăşească limita permisă de lucru.

Serviciul Timpi de condus:
  • Datele tahografului sunt descărcate automat de pe vehicul în Dynafleet Online
  • Toate fişierele tahografului sunt păstrate în Dynafleet Online şi le puteţi descărca în orice moment
  • Genereză o alertă în cazul în care un şofer este pe cale să depăşească limita permisă de lucru
  • Oferă o bază pentru facturare şi calcularea salariilor şoferilor
  • Reduce la minimum dubiile privind respectarea normelor legate de timpii de condus
  • Reduce munca administrativă de la birou