Reduceți consumul de combustibil cu până la 5 procente. Şi mențineți-l la acest nivel.

Reduceţi consumul de combustibil cu până la 5 procente. Şi menţineţi-l la acest nivel.

Reducerea consumului de combustibil este simplă. Menţinerea în timp la acest nivel este mai dificilă. Cu serviciul Consiliere combustibil, un instructor personal vă ajută să reduceţi consumul cu până la 5 procente. Monitorizările regulate şi asistenţa profesională contribuie la menţinerea consumului la acest nivel.

Gata cu analizarea rapoartelor

Gata cu analizarea rapoartelor

Veţi dispune de propriul dumneavoastră instructor privind utilizarea combustibilului, care vă va ajuta să realizaţi economii durabile. Instructorul dumneavoastră vă economiseşte timpul, analizând tehnicile de condus ale şoferilor şi oferindu-vă recomandări practice privind domeniile pe care trebuie să vă concentraţi pentru a îmbunătăţi comportamentul în timpul rulării şi pentru a genera economii durabile. Recomandările vor fi primite regulat prin e-mail şi vă vor ajuta să luaţi deciziile corecte în timp util.

Susţinerea economiilor de combustibil

Susţinerea economiilor de combustibil

Veţi primi prezentări generale ale flotei şi grupului, precum şi detalii despre performanţa fiecărui şofer. Pe lângă identificarea domeniilor ce necesită îmbunătăţiri, instructorul dumneavoastră privind utilizarea combustibilului vă va răspunde întotdeauna la întrebările legate de reducerea consumului.

Instruire în multe privinţe

Instruire în multe privinţe

Pe lângă faptul că dispuneţi de propriul instructor privind utilizarea combustibilului, instrumentele vă ajută să stabiliţi o modalitate simplă de lucru şi de monitorizare ulterioară a progreselor făcute. De asemenea, vă sunt puse la dispoziţie cele mai recente cercetări despre consumul de combustibil, managementul schimbării şi motivare. Aveţi întrebări? Cu serviciul de Asistenţă pentru Consiliere combustibil aveţi răspunsurile la îndemână.

Cât pot economisi?

Cât pot economisi?

Pentru un autocamion ce parcurge 140.000 km anual, se pot reduce costurile privind combustibilul cu 2.500 € cu ajutorul serviciului Consiliere combustibil. Cu taxă lunară de 15 € per autocamion, veţi constata că v-aţi folosit banii în mod înţelept.

Simplu de procurat

Simplu de procurat

Începeţi cu o vizită la un centru Volvo. Dacă Dynafleet, sistemul de management al flotei, oferit de Volvo, este instalat şi funcţional, sunteţi pregătit. În caz contrar, vă putem ajuta pentru montarea ulterioară a sistemului pentru orice model de autocamion.