Dynafleet

Dynafleet este cel mai complet sistem informaţional pentru transporturi existent pe piaţă. Vă ajută în luarea deciziilor zilnice care vă permit o planificare mai eficientă a transportului şi o mai bună monitorizare a camionului. Dynafleet vă oferă o rentabilitate crescută pentru că aveţi tot timpul un control asupra consumului de carburant şi asupra costurilor de operare.
Managementul Vehiculelor oferă date referitoare la vehicul şi la timpii efectuaţi de şofer, atât pentru uzul şoferului cât şi al biroului dvs.
Aceste informaţii ajută la analiza activităţii de transport şi reprezintă o sursă de nădejde pentru activitatea administratorului vehiculului şi pentru calculul salariilor efectuat de către birou.
Managementul Transportului este sistemul complet care vă oferă o serie de funcţii logistice, inclusiv indicarea poziţiei vehiculului. Prin aceasta, sistemul devine instrumentul zilnic de lucru al dispecerului de transport, prin care acesta planifică, gestionează şi urmăreşte operaţiunile de transport.