Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)

Bun venit la interior. Aruncaţi o privire în jur.

La planificarea configuraţiei unui interior de cabină, luăm în considerare ceea ce este de maximă importanţă pentru dumneavoastră, în calitate de şofer. Acest proces poartă denumirea de concept ergonomic. Şi anume, amplasarea strategică a instrumentelor, a schimbătorului de viteze şi a comenzilor, astfel încât să puteţi ajunge la absolut toate acestea fără efort, simplificându-vă activitatea.

Cabina Volvo FE are un interior spaţios, cu caracteristici bine stabilite, ce vă transformă autocamionul într-un spaţiu relaxant, foarte plăcut pentru lucru.

Examinaţi interiorul autocamionului; este adaptat ţinând cont de confortul dumneavoastră.
 


Acces uşor Volvo FE

Acces uşor la cabină.

Iluminarea opţională de pe scară este disponibilă sub formă de lampă în cadrul inferior al uşii. Mânerele accesibile şi cele două trepte antiderapante facilitează intrările şi ieşirile regulate din cabina vehiculului.

Citiţi mai multe despre intrarea autocamionului Volvo FE


Scaune noi

Scaune noi.

Noile scaune ergonomice reprezintă o caracteristică cheie a celei mai noi versiuni de interior al cabinei Volvo FE, cu ancorare îmbunătăţită, tetiere şi centuri de siguranţă integrate. Materialul nou al tapiţeriei prezintă rezistenţă sporită la murdărie. Atât scaunul şoferului, cât şi scaunul pasagerului pot fi reglate conform necesităţilor dumneavoastră.

Citiţi mai multe despre confortul şoferului


Izolaţie fonică îmbunătăţită

Nivel de zgomot redus.

Izolaţia fonică îmbunătăţită înseamnă că autocamionul Volvo FE se poate conduce într-un mediu relaxant, cu un nivel de zgomot produs de motor şi de anvelope redus la minimum.


Compartimente de depozitare

Spaţiu foarte generos pentru obiectele dumneavoastră.

Exploraţi cabina şi veţi descoperi un spaţiu generos pentru depozitarea obiectelor personale. Compartimente de depozitare în panoul de bord. În uşi. Pe plafon. Între scaune. În plus, aveţi opţiunea de a adăuga şi mai multe spaţii de depozitare dacă doriţi.

Citiţi mai multe despre compartimentele de depozitare din Volvo FE


Compartimente DIN

Compartimente DIN.

Deasupra parbrizului, există două spaţii de depozitare, precum şi patru compartimente DIN. Compartimentele DIN sunt destinate obiectelor, cum ar fi un radio pentru comunicaţii, un spaţiu de depozitare suplimentar şi un tahograf.


Panou de bord ergonomic, elegant

Panou de bord ergonomic, elegant.

Configuraţia panoului de bord şi a grupului de instrumente facilitează accesul la informaţiile esenţiale de care aveţi nevoie. Viteza, turaţia, combustibilul şi nivelurile de ulei sunt vizibile instantaneu, ajutându-vă să vă planificaţi călătoria cu uşurinţă.Opţiuni audio

Fond muzical pentru călătoria dumneavoastră.

O călătorie decurge mai uşor pe fond muzical. Pentru Volvo FE, este disponibilă o gamă de opţiuni audio, de la conexiuni USB, CD playere şi mp3 până la frecvenţe radio, cu funcţie hands-free integrată şi telecomandă pentru confortul dumneavoastră.

Vizualizaţi specificaţiile pachetelor audio


Climatizare

Temperatură optimă de fiecare dată.

O unitate de climatizare menţine temperatura cabinei la nivelul potrivit, cu sau fără utilizarea sistemului de aer condiţionat.


Volan

Reglaţi volanul.

Volanul poate fi reglat în poziţia preferată şi are un diametru de 460 sau 500 mm.


Dimensiuni cabine Volvo FE

Dimensiunile cabinei care vi se potrivesc.

Există trei opţiuni diferite de cabine spaţioase pentru Volvo FE. Cabina de zi este cea mai compactă dintre cele trei variante, iar cabina confort poate fi echipată sau nu cu pat. Cabina de dormit care este mai mare este prevăzută întotdeauna cu un pat, oferind un spaţiu generos pentru odihnă şi relaxare.

Vizualizaţi specificaţiile cabinei