Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)

Ceva inconfundabil se apropie.

La Volvo Trucks, credem că fiecare membru al familiei are propria personalitate distinctă. Exteriorul cabinei Volvo FE iese în evidenţă în această privinţă. Este un vehicul care emană o senzaţie de încredere deosebită, iar partea elegantă din faţă, bine echilibrată îl identifică ca fiind vehiculul de cea mai înaltă calitate din acest domeniu.  


Sigla noului Volvo FE

Fiţi mândri că vă aflaţi la volanul unui Volvo.

Designul nou accentuează această personalitate unică a autocamionului Volvo FE, conferindu-i un aspect foarte modern şi optimizându-i suplimentar funcţionalitatea. Lămpile specifice în V cu LED reprezintă una dintre caracteristicile cel mai uşor de recunoscut pe şosea. Grila frontală prezintă un model fagure, care îmbunătăţeşte admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului şi procesul de tratare ulterioară a gazelor de eşapament. Prestigioasa siglă Volvo este amplasată acum sus, pe partea frontală a vehiculului, mai aproape de dumneavoastră, şoferul. Volvo FE – un simbol al distincţiei din toate punctele de vedere.


Cabină ranforsată

Un exterior robust, sigur.

După cum probabil vă aşteptaţi, Volvo FE a fost supus celor mai stricte teste pentru a garanta faptul că este cel mai sigur vehicul din clasa sa. Garantăm cele mai înalte standarde de protecţie pe şosea cu ajutorul testului suedez unic la impact la care sunt supuse autocamioanele noastre. Acesta este cel mai strict test de siguranţă din lume și a fost creat pentru a simula forțele implicate în diferite tipuri de accidente.


Proiectat aerodinamic

Proiectat aerodinamic.

Exteriorul cabinei Volvo FE are un design aerodinamic şi este uşor rotunjit pentru a reduce rezistenţa la înaintare. Pe lângă faptul că reduce consumul de combustibil, acest lucru sporeşte, de asemenea, manevrabilitatea autocamionului.

Citiţi mai multe despre designul Volvo FE


Sistem de protecţie anti-împănare faţă Volvo FE

Sistemul de protecţie anti-împănare salvează vieţi.

Volvo a fost primul producător care a introdus sistemul de protecție anti-împănare faţă, cu mult înainte ca acesta să devină obligatoriu. Proiectat pentru a maximiza siguranţa participanţilor la trafic, sistemul de protecţie anti-împănare faţă şi spate împiedică blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în eventualitatea unei coliziuni.

Galerie exterioară