Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Şasiu Volvo FE

Un cadru pentru succes.

La adaptarea şasiului pentru Volvo FE, inginerii noştri îşi pun la contribuţie imaginaţia. Viziunea colectivă a fost un model flexibil, adaptat pentru aproape orice sarcină de lucru ce poate fi efectuată de un autocamion.

Inginerii au proiectat un şasiu robust, durabil, care, deşi este uşor, poate suporta încărcături grele şi poate fi personalizat cu uşurinţă.

Acum, puteţi pune la încercare rezultatele demersului lor.
 


Încărcare uşoară, rapidă

Încărcare uşoară, rapidă.

Sistemul electronic de comandă (ECS) poate fi utilizat pentru a controla ajustarea înălţimii şasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Acest lucru permite o descărcare uşoară, rapidă, indiferent de înălţimea rampei de încărcare.


Euro 6 - Ca de obicei

Ca de obicei.

Variantele îmbunătăţite de şasiu pentru Euro 6 menţin flexibilitatea de până acum a autocamionului Volvo FE, aceasta nefiind afectată de cerinţele mai stricte privind emisiile.

Citiţi mai multe despre şasiul autocamionului Volvo FE


Suspensie flexibilă

Suspensie flexibilă.

Rularea uniformă este asigurată de suspensia ultramodernă a cabinei. Există o suspensie mecanică a cabinei, cu arcuri şi amortizoare atât în partea din faţă, cât şi în partea din spate, iar suspensia pneumatică integrală a cabinei prezintă perne de aer în faţă şi în spate.


Volvo Bodybuilder Instructions

Volvo Bodybuilder Instructions.

Atunci când comandaţi autocamionul Volvo FE, carosierul se conectează la Volvo Bodybuilder Instructions şi poate vedea specificaţiile exacte ale autocamionului dumneavoastră. Încep lucrările de producţie a autocamionului, pe baza schiţelor create în sistem. Primiţi apoi rapid şi eficient vehiculul personalizat.

Citiţi mai multe despre Volvo Bodybuilder Instructions


Sistem de frânare controlat electronic

Răspuns rapid şi sigur la frânare.

Volvo FE este echipat cu sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât pe partea din faţă, cât şi pe partea din spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) de antiblocare a discurilor de frână asigură un răspuns mai rapid şi mai sigur la frânare, cu o uzură redusă a frânelor. Sistemul include caracteristici precum ABS, o blocare a diferenţialului şi coordonarea sistemelor de frânare.

Pachetul EBS extins prezintă o funcţie care facilitează pornirea în rampă. Discurile de frână sunt disponibile în dimensiuni diferite, în funcţie de aplicaţie.