Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Timpul de partea ta

Datorită caracteristicilor motorului ideale pentru centrele oraşelor sau străzile suburbane, noul Volvo FE permite respectarea programelor şi livrări duse la bun sfârşit cu rapiditate şi eficienţă.

Volvo FE este dotat cu motoare noi, proiectate şi construite în întregime de Volvo. Acestea au acelaşi concept şi aceeaşi filosofie de dezvoltare ca şi motoarele autocamioanelor noastre mai mari. Ele sunt caracterizate printr-o curbă de cuplu mai largă şi mai plată, cu o acumulare mai rapidă de putere, chiar şi la turaţii mici. Din punctul de vedere al condusului, acest lucru determină un răspuns mai rapid, o viteză medie superioară şi o manevrabilitate sporită, permiţând şoferilor să conducă mai eficient în mediul urban.

Curba de cuplu mai largă şi mai plată şi acumularea mai rapidă de putere permit un răspuns mai rapid şi o manevrabilitate excelentă.

Transmisia I-Shift sporeşte eficienţa combustibilului şi reduce solicitarea fizică a şoferului.
I-Shift
Ştiri internaţionale – I-Shift pe Volvo FE

Pentru prima dată, Volvo FE este disponibil cu I-Shift. Acest lucru înseamnă că, pe lângă reducerea solicitării şoferului în timpul unei zile de lucru, autocamionul funcţionează în permanenţă la parametri optimi, reducând, astfel, consumul de combustibil. Şi, la fel ca în cazul autocamioanelor noastre mai mari, software-ul de bază al sistemului poate fi adaptat cu uşurinţă pentru cerinţe specifice, prin intermediul a două pachete suplimentare – Distribuţie şi construcţii sau Economic.

Performanţă EURO 6 fără penalităţi

Noul Volvo FE respectă pe deplin cerinţele legislative ale standardului Euro 6, fără creşteri ale consumului de combustibil în comparaţie cu Euro 5 şi cu intervale de service reduse.

O gamă complet nouă de motoare dezvoltate de Volvo, acoperă cerinţe de putere de la 250 CP până la 320 CP.
Motor Volvo
5
Eficienţă