Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)

Contractul Volvo Gold. Promitem o disponibilitate de 100%.

Pentru orice operator de transport, disponibilitatea este esenţială. De aceea, Un Volvo este construit să reziste şi să vă scutească de surprize neplăcute pe şosea.

Cu contractul Volvo Gold, facem un pas înainte în acest sens. Vă promitem că autocamionul va fi întotdeauna disponibil când aveţi nevoie de el.

Acest lucru este posibil datorită noii porţi telematice (TGW), care permite atelierului service să acceseze autocamionul de la distanţă.

TGW prezintă, de asemenea, noul VAS On Call.
 
Contractul Volvo Gold
  Întreţinere preventivă
Reparaţii
Planificare de Service
Funcţii online
Promisiune de disponibilitate


Asigurare de disponibilitate 100%

Promisiunea noastră: disponibilitate de 100%.

Nici un autocamion nu este mai costisitor decât unul care staţionează. Cu contractul Volvo Gold, promitem o disponibilitate de 100%. Acest lucru înseamnă că autocamionul va fi întotdeauna disponibil când aveţi nevoie de el. În cazul în care nu reuşim, spre exemplu în cazul unei defecţiuni, vă oferim despăgubiri.

De ce Volvo îndrăzneşte să facă promisiunea – ce spun dezvoltatorii despre aceasta

Noua Planificare de Service pentru Volvo FH

Planificare de Service. Un pas înainte.

Datorită porţii telematice, atelierul service poate accesa informaţii precum datele motorului, kilometrajul, consumul de combustibil, codurile active de defecţiune, condiţiile de rulare şi starea componentelor esenţiale (plăcuţe de frână, ambreiaj, baterie etc.). Acest lucru înseamnă că vă putem avertiza din timp, înainte să riscaţi o oprire neplanificată. Însă, cel mai important, suntem întotdeauna pregătiţi atunci când sosiţi la atelier. Aşadar, veţi fi înapoi pe şosea aproape imediat. 

Funcții Online pentru Volvo FH

Funcţii online. Tehnicianul dumneavoastră wireless.

Unele lucruri nu ar trebui să necesite o vizită la atelier. Iar acum chiar nu o fac. Cu funcţiile online, un tehnician poate accesa de la distanţă vehiculul dumneavoastră pentru a calibra consumul afişat de combustibil, dimensiunea rezervorului (dacă aţi montat rezervoare suplimentare) şi limita dumneavoastră preferată de viteză. Se poate chiar activa funcţia indicatorului de sarcină de la distanţă. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să trageţi pentru scurt timp pe dreapta. Service-ul nu a fost niciodată mai rapid. 

Butonul Volvo Action Service

Aveţi nevoie de ajutor? Apăsați pur şi simplu butonul.

O oprire neplanificată în pustietate? Volvo Action Service poate fi accesat printr-o simplă apăsare de buton. VAS On Call vă conectează în mod automat la un operator care vorbește limba dumneavoastră (autocamionul verifică naţionalitatea cartelei din tahograful digital). Iar odată conectaţi, service-ul este rapid şi exact, deoarece operatorii cunosc deja seria dumneavoastră de şasiu, poziţia şi eventualele coduri de defecţiune. 

Rețea de service pentru autocamioanele Volvo

1.100 de centre service gata să vă ajute oriunde.

În calitate de client Volvo, aveţi acces la reţeaua noastră completă de service, în care personalul cu înaltă calificare este gata să vă asiste. Numai în Europa dispunem de peste 1.100 de centre service. Aşadar, chiar dacă sunteţi departe de casă, sunteţi întotdeauna aproape de echipele de asistență. 
 
Găsiţi cel mai apropiat centru service aici.