Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)

Membru al familiei. Fără dubii.

La Volvo Trucks, credem că fiecare membru al familiei are dreptul la propria personalitate distinctă. Exteriorul cabinei Volvo FL îşi trădează imediat personalitatea, în sensul cel mai bun cu putinţă. Modelul similar mai mic este robust, plin de atitudine, dar reprezintă, în acelaşi timp, în mod inconfundabil, un membru al familiei Volvo Trucks. Acest lucru se traduce prin siguranţă, performanţă şi fiabilitate. Toate incluse într-un pachet cu aspect foarte frumos.


Partea frontală la Volvo FL

Uşor de identificat de la distanţă.

Lămpile specifice cu LED în formă de V, alături de grila frontală reprezintă câteva dintre caracteristicile uşor de recunoscut ale exteriorului autocamionului Volvo FL. Sigla prestigioasă Volvo este amplasată sus, pe partea frontală a vehiculului, mai aproape de dumneavoastră, şoferul.

Vizualizaţi specificaţiile cabinei


Robust şi sigur

Un exterior robust, sigur.

După cum vă aşteptaţi, Volvo FL a fost supus celor mai stricte teste pentru a asigura faptul că este cel mai sigur vehicul din clasa sa. Garantăm cele mai înalte standarde de protecţie pe şosea cu ajutorul testului suedez unic la impact la care sunt supuse autocamioanele noastre. Acesta este cel mai strict test de siguranţă din lume și a fost creat pentru a simula forțele implicate în diferite tipuri de accidente.


Reducerea consumului de combustibil

Rezistenţa scăzută la înaintare determină reducerea consumului de combustibil.

Exteriorul autocamionului Volvo FL are un design aerodinamic şi este uşor rotunjit pentru a reduce rezistenţa la înaintare. Pe lângă faptul că reduce consumul de combustibil, acest lucru sporeşte, de asemenea, manevrabilitatea.


Benzi decorative 4×4

Adoptaţi un aspect mai dur

Faceţi autocamionul 4×4 să se remarce ornându-vă cabina cu aceste benzi pentru autovehicule de teren 4×4, concepute special pentru noul Volvo FL. Un mod impecabil de a demonstra că Volvo FL nu este un autocamion obişnuit.


Sistem de protecţie anti-împănare faţă

Sistemul de protecţie anti-împănare salvează vieţi.

Volvo a fost primul producător care a introdus sistemul de protecție anti-împănare faţă, cu mult înainte ca acesta să devină obligatoriu. Proiectat pentru a maximiza siguranţa participanţilor la trafic, sistemul de protecţie anti-împănare faţă şi spate împiedică blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în eventualitatea unei coliziuni.


Intrare Volvo FL

Intrări şi ieşiri uşoare în/din cabină.

Pentru a reduce la minimum efortul dumneavoastră în cazul intrărilor şi ieşirilor frecvente din cabină, intrarea cabinei este amplasată în unghiul cel mai accesibil cu putinţă. În plus, prezintă un înveliş antiderapant, lumini opţionale pentru trepte şi mânerele accesibile în favoarea şoferului.

Citiţi mai multe despre accesul Volvo FL


Grilă frontală Volvo FL

Grila frontală: design şi funcţionalitate.

Grila frontală neagră, impresionantă, cu modelul fagure, îmbunătăţeşte admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului şi procesul de tratare ulterioară a gazelor de eşapament.

Citiţi mai multe despre designul FL
Galerie exterioară