Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)

Proiectat pentru confortul dumneavoastră.

Interiorul spaţios al cabinei Volvo FL a fost proiectat ţinând cont de o singură persoană, şi anume şoferul. Fiecare detaliu şi aspect a fost realizat ţinând cont de ergonomie şi confort. Amplasarea comenzilor şi a schimbătorului de viteze, tabloul de bord intuitiv, vizibil, scaunele confortabile şi volanul reglabil, toate sunt rezultatul testării şi proiectării ce au la bază un singur scop: cel mai bun mediu de lucru cu putinţă.Interior spaţios al cabinei

Spaţios şi încăpător.

Gama Volvo FL vă oferă trei variante de dimensiuni pentru cabină: cabina de zi, cabina confort sau cabina pentru echipaj, toate în funcţie de nevoia dumneavoastră de spaţiu de încărcare sau de numărul de pasageri.

Vizualizaţi specificaţiile complete ale cabinei


Scaune confortabile

Variante noi de confort.

Noile scaune ergonomice reprezintă o caracteristică cheie a interiorului cabinei Volvo FL, cu ancorare îmbunătăţită, tetiere şi centuri de siguranţă integrate. Materialul nou al tapiţeriei prezintă rezistenţă sporită la murdărie. Atât scaunul şoferului, cât şi scaunul pasagerului pot fi reglate conform necesităţilor dumneavoastră.

Citiţi mai multe despre confortul şoferului


Panou de bord

Control perfect, dintr-o singură privire.

Grupul de instrumente şi panoul de bord al autocamionului Volvo FL au fost construite şi configurate pentru a fi cât mai intuitive cu putinţă. Instrumentele sunt amplasate pentru a asigura cea mai bună ergonomie posibilă, iar indicatoarele de pe panoul de bord sunt poziţionate pentru a vă oferi, dintr-o singură privire, o imagine de ansamblu perfectă asupra operaţiilor.


Zgomot redus la interior

Zgomot redus la interior.

Izolaţia fonică îmbunătăţită înseamnă că rularea autocamionului Volvo FL se poate realiza într-un mediu relaxant, cu un nivel de zgomot produs de motor, anvelope şi mediul exterior redus la minimum.


Compartiment de depozitare pe plafon

Spaţiu mare de depozitare.

Compartimente în uşi şi în panoul de bord. Compartiment de depozitare pe plafon, cutie de depozitare pe tunelul motorului, între scaune. Şi opţiunea de a adăuga şi mai multe unităţi de depozitare în cabină. În autocamionul Volvo FL, nu vă vor lipsi niciodată compartimentele pentru depozitarea lucrurilor de primă necesitate. Sau, bineînţeles, pentru depozitarea lucrurilor mărunte.

Citiţi mai multe despre compartimentele de depozitare


Volan Volvo FL

Reglaţi volanul.

Volanul poate fi reglat cu uşurinţă în poziţia preferată şi are un diametru de 460 sau 500 mm.


Comutatoare pe tabloul de bord pentru tracţiunea 4×4

Acces uşor la controalele 4×4

Pentru a evita deraparea sau blocarea în noroi, Volvo FL 4×4 este echipat cu toate metodele de control de care aveţi nevoie pentru a maximiza tracţiunea. Cele patru comutatoare de pe panoul de bord se află la îndemână şi vă permit să acţionaţi sistemele de blocare a diferenţialului pentru puntea motoare faţă şi puntea spate, precum şi treapta de viteză inferioară şi sistemul de blocare a diferenţialului pentru cutia de transfer.


Extinctor

Siguranţă sporită.

Siguranţa dumneavoastră este esenţială pentru noi. Şi la fel ar trebui să fie şi pentru dumneavoastră. Prin urmare, există echipamente opţionale de siguranţă pe care le puteţi comanda pentru a transforma interiorul cabinei într-un mediu de lucru şi mai sigur. Extinctor, vestă reflectorizantă sau lampă de avertizare portabilă, toate sunt disponibile la cerere. Şi pentru siguranţa dumneavoastră.


Opţiuni audio

Fond muzical pentru călătoria dumneavoastră.

O călătorie decurge mai uşor pe fond muzical. Sunt disponibile trei opţiuni diferite de pachete audio pentru Volvo FL, de la conexiuni USB, playere CD şi mp3 până la frecvenţe radio, cu funcţie hands-free integrată şi telecomandă pentru confortul dumneavoastră.

Vizualizaţi specificaţiile pachetelor audio