Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
Spaţiu îngust? Nicio problemă
Spaţiu prea îngust? Nicio problemă.

Pasajele înguste, o reţea de drumuri dintr-o epocă apusă şi, întotdeauna, presiunea continuă a timpului. Sunteţi pregătit pentru a trece testul de manevrabilitate din centrul oraşului?

Noul Volvo FL oferă manevrabilitate excelentă şi vizibilitate în toate direcţiile, ceea ce este perfect pentru mediul urban.
Volvo FL

Centrele oraşelor şi mediile urbane sunt din ce în ce mai dificile pentru autocamioane. Reglementările de circulaţie şi cele privind timpii de oprire sunt din ce în ce mai severe, însă nevoia de livrări punctuale este aceiaşi. Dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră veţi fi mulţumiţi să aflaţi că noul Volvo FL oferă caracteristici de manevrabilitate care vă duc în locurile în care trebuie să ajungeţi, fără probleme inutile.

Proiectat pentru confort

Datorită diametrului de bracaj excepţional, transmisiei I-Sync şi ergonomiei la rulare, Volvo FL supune şoferul unor eforturi fizice mai mici decât majoritatea celorlalte autocamioane.

Tehnologie pentru mai multă siguranţă

Atunci când vine vorba de sporirea atenţiei în timpul condusului, una dintre cele mai populare opţiuni este reprezentată de o cameră video pentru mersul cu spatele. Iar datorită oglinzilor care minimizează punctele moarte, siguranţa pentru pietoni, biciclişti şi pentru ceilalţi participanţi la trafic este, de asemenea, sporită. La Volvo, înţelegem importanţa manevrabilităţii – aşa că, de ce să nu permiteţi noului Volvo FL să vă ducă în locurile până acum inaccesibile, atât din punct de vedere fizic, cât şi comercial?

8
Manevrabilitate