Volvo FM metan diesel

Conceput pentru a fi reciclat

Aproximativ o treime din materialele utilizate la fabricarea Volvo FM MethaneDiesel provin din materiale reciclate. Iar când autocamionul ajunge la finalul duratei de viaţă, ne vom ocupa de toate piesele uzate. 90 la sută din componentele autocamionului Volvo FM MethaneDiesel pot face reciclate şi toate piesele din plastic a căror greutate depăşeşte 50 de grame sunt etichetate pentru a facilita identificarea.


Toate culorile sunt ecologice

Toate culorile sunt ecologice

Atât lucrările de vopsitorie din interior şi din exterior, cât şi stratul de protecţie al autocamionului Volvo FM MethaneDiesel sunt în întregime lipsite de solvenţi. Politica Volvo Trucks este de a utiliza culori pe bază de apă şi straturi de protecţie din pulbere, spre deosebire de alternativele mai toxice pe bază de solvenţi.

Îmbunătăţim capacitatea de reciclare în întreaga lume

Îmbunătăţim capacitatea de reciclare în întreaga lume

Pentru a îmbunătăţi gestionarea deşeurilor la nivel global, Volvo Trucks a redactat un document numit Standarde privind activitatea reprezentanţelor (DOS - Dealer Operator Standard). DOS conţine îndrumări privind gestionarea deşeurilor pentru cele 660 de reprezentanţe şi 1.500 de ateliere Volvo Trucks din întreaga lume. De asemenea, desfăşurăm în permanenţă programe la reprezentanţele din întreaga lume pentru a îmbunătăţi în general modalităţile ecologice de lucru şi pentru a respecta regulile şi reglementările naţionale din fiecare ţară.