Volvo Trucks Brand Stories 2014

Making The Difference – Volvo Trucks Brand priče 2014

O projektu

Svake godine Odeljenje za upravljanje brendom kompanije Volvo Trucks predstavlja temu koja zaslužuje dodatnu pažnju, na koju će se fokusirati tokom cele godine. Temu koja se bavi pitanjima koja smatramo važnim, ne samo za brend Volvo Trucks, već i za naše kupce i društvo u celini. Tema za 2014. god. je MAKING THE DIFFERENCE i predstavljena je kroz dvanaest slika i priča, po jedna za svaki mesec. Više informacija o temi MAKING THE DIFFERENCE možete pronaći na sajtu www.volvotrucksbrandstories.com.


O temi Making the Difference

"Lako je zaraditi dolar. Mnogo je teže biti različit". Verujemo da su reči, pisca i novinara, Toma Brokoa istinite i uvereni smo da je važno biti različit.

Tema Making the Difference izražava to uverenje i predstavlja osnovne vrednosti našeg brenda u realnim situacijama u svetu kroz globalne priče. O našim kupcima i o tome koliko su različiti - zajedno sa nama. Ali i o tome kako smišljamo inovacije i kvalitet važan za poslovanje, koliko brinemo o bezbednosti i trudimo se da nema nezgoda, koliko se borimo da smanjimo naš uticaj na životnu sredinu. Na dugi rok, to je ono sto cini razliku. Kreiranje trajne vrednosti i preuzimanje odgovornosti.