It’s Brazil!
VOLVO VAS VODI U BRAZIL!
Globetrotter klub sa ponosom predstavlja svoje sledeće putovanje, a Vi ste pozvani da nam se pridružite na nezaboravnoj luksuznoj turi  po Brazilu, koja uključuje čarobne noći u Riju kao i opuštajuće dane na sunčanim plažama .
It’s Brazil!

ZVUCI NOĆNOG ŽIVOTA. DUGAČKE PEŠĆANE PLAŽE. NEPREKIDNA ZABAVA.

Na sve ovo dodajemo i  posetu Kuritibu, gde ćete imati priliku da obiđete Volvo fabriku. Posle toga je predviđena  nezaboravna večera i slobodno vreme - da se aklimatizujete, pre nego što krenemo na dalje putovanje i poletimo  za Rio .

RIO DE ŽANEIRO NIKADA NE SPAVA.

Uz to, naziv ima mitski dodatak, a to je da Rio nikada ne izneveri - da impresionira. Spremite se za duge dane na legendarnim  plažama ( naš hotel sa pet zvezdica se nalazi na samoj Kopakabani ), muziku i ples u raskošnim diskotekama, odličnu hranu, znamenitosti koje oduzimanju dah  i još mnogo toga.

It’s Brazil!

NA KRAJU, ALI NE MANJE VAŽNO:SUNCE.

Putovanje se nastavlja ka severu, ka zavučenom tajnom luksuznom odmaralištu. Obećavamo Vam  mesto gde možete da uživate u surfovanju kao i  u avanturama u udivljini. Ovo je takođe  idealno mesto gde možete da legnete  na ležaljku, uživate u osvežavajućem  piću, i slušajući zvuk okeana, shvatite koliko ste zapravo  daleko od hladne Evrope.

ŠTA  JE GLOBERTROTTER  KLUB?

Globetrotter je klub koji nagrađuje svoje najvernije  kupce. Mi  organizujemo putovanja na  najneverovatnija mesta na svetu - a Vi ste više nego dobrodošli da postanete naš član .It’s Brazil!

OVAKO MOŽETE DA NAM SE  PRIDRUŽITE U BRAZILU:

• kupite FH13 42T 500KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, ili
• kupite  tri FH13 42T 460KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa  Globetrotter kabinom

Za više informacija o putovanju, obratite se lokalnom  Volvo dileru.

Program i  sadržaj putovanja može biti podložan promenama.