Zamenski delovi

Vaš Volvo ostaje Volvo

Održite potpunu raspoloživost Volvo kamiona pomoću Volvo zamenskih delova – to je ekonomičan način da vaš Volvo ostane Volvo.

Zamenski delovi TOKOM NAŠEG procesa repariranja, vraćeni pohabani delovi, jezgra zamenskih delova, potpuno se rastavljaju u cilju preciznog određivanja njihovog stanja. Komponente se zatim odvajaju od jezgra zamenskog dela i temeljno čiste pre dalje provere. Sve znatno pohabane komponente kao što su ležajevi, zaptivke i četkice zamenjuju se potpuno novim originalnim Volvo delovima. Po potrebi se komponente mašinski obrađuju prema najnovijoj tehničkoj specifikaciji, a zatim ponovo sastavljaju. Zatim se ponovo testiraju radi verifikacije performansi proizvoda. Svi Volvo zamenski delovi se prodaju po konkurentnoj ceni i za njih važi ista garancija kao za potpuno nove originalne Volvo delove.

 Zamenski delovi KADA MONTIRATE Volvo zamenske delove, sigurni ste u kvalitet i performanse koje samo Volvo može da ponudi. Svaki zamenski deo se testira pre nego što napusti fabriku da bi ga zatim u Volvo radionicama montirali Volvo tehničari.

 

 

Volvo zamenski delovi se repariraju strogo u skladu sa standardima kvaliteta firme Volvo Trucks, što obezbeđuje da uticaj na životnu sredinu bude na minimalnom nivou.

 Zamenski delovi POGLEDAJTE FILM da biste saznali kako proces reparacije daje novi život Volvo zamenskim delovima. Kliknite ovde da biste ga pogledali.Porazgovarajte sa Volvo zastupnikom da biste saznali kako Volvo zamenski delovi mogu da vam pomognu da vaš Volvo ostane Volvo.