Volvo Plavi servisni ugovor

Plavi servisni ugovor pruža miran san.

Volvo Plavi servisni ugovor obuhvata sve postupke preventivnog održavanja i dogovoreni servisni plan za kamion. Tako povećavate radnu efikasnost i rentabilnije poslujete.

Planiran zastoj

Planiran zastoj povećava radnu efikasnost

Planiramo sve servise i popravke kamiona sa vama. Kamion isporučuje robu onda kada želite, tako da uvek održavate obećanja data kupcima i efikasnije poslujete.

Naši tehničari su najbolji

Naši tehničari su najbolji

Da bi vaš kamion uvek bio u dobroj formi, angažujemo samo atestirane tehničare koji znaju sve o najnovijoj tehnologiji, uključujući složenu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo delove i imaju pristup svim specijalnim alatima i delovima potrebnim za izvanredno i brzo obavljanje posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Uvek servisiramo vozilo u pravom trenutku

Vaše vozilo je uvek u dobrom stanju zbog servisnog plana sa dogovorenim datumima. Pozivamo vas kada treba da servisiramo vaš kamion i obavimo sve operacije potrebne za radnu efikasnost i funkcionalnost. Naravno, radimo onda kada vi ne radite kako vas ne bismo ometali u poslovanju i non-stop smo tu za slučaj da se desi nešto neočekivano.

Štedite vreme, trud i novac

Štedite vreme, trud i novac

Vremenski raspored i obim ugovora su prilagođeni vašim potrebama, čime brže i lakše rešavate servisna pitanja. Osim toga, unapred znate sve troškove održavanja i servisiranja pa ih bolje kontrolišete. Konačno, ukupan trošak vlasništva je manji jer kamion radi nesmetano, uz manji broj neplaniranih zastoja.

Želite li da vam kažemo koji je servisni ugovor najbolji za vas? Javite se lokalnom Volvo Trucks zastupniku.