Volvo Srebrni servisni ugovor

Srebrni servisni ugovor ne dozvoljava skupa iznenađenja.

Volvo Srebrni servisni ugovor obuhvata sve postupke preventivnog održavanja i servisni plan za vaš kamion, kao i sve popravke pogonske grupe. Tako bolje poslujete jer nema neželjenih i skupih popravki.

Obuhvaćena je i pogonska grupa

Bez brige – obuhvaćena je i pogonska grupa

Opustite se uz Volvo Srebrni servisni ugovor. On obuhvata komponente pogonske grupe i njene popravke i ne dozvoljava da se nađete u situaciji koja bi vas vrlo skupo koštala.

Najbolji tehničari

Angažujemo samo najbolje tehničare

Da bi vaš kamion uvek bio u vrhunskom stanju, angažujemo samo atestirane tehničare koji znaju sve o najnovijoj tehnologiji, uključujući složenu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo delove i imaju pristup svim specijalnim alatima i delovima potrebnim za izvanredno i brzo obavljanje posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Uvek servisiramo vozilo u pravom trenutku

Vaše vozilo je uvek u dobrom stanju zbog servisnog plana sa dogovorenim datumima. Pozivamo vas kada treba da servisiramo vaš kamion i obavimo sve operacije potrebne za radnu efikasnost i funkcionalnost. Naravno, radimo onda kada vi ne radite kako vas ne bismo ometali u poslovanju i non-stop smo tu za slučaj da se desi nešto neočekivano.

Održavamo vaš kamion u vrhunskom stanju

Održavamo vaš kamion u vrhunskom stanju

Sva servisiranja i popravke se obavljaju u skladu sa potrebama poslovanja. Kada ovako isplanirate zastoj, kamion je spreman za isporuku onda kada vam je to potrebno. Tako uvek ispunjavate svoja obećanja i možete da se fokusirate na razvoj rentabilnijeg poslovanja.

Štedite vreme, trud i novac

Štedite vreme, trud i novac

Vremenski raspored i obim ugovora su prilagođeni vašim potrebama. Tako brže i lakše rešavate servisna pitanja. Osim toga, unapred znate sve troškove održavanja, servisiranja i popravki pogonske grupe pa ih bolje kontrolišete. Konačno, ukupan trošak vlasništva je manji jer kamion radi nesmetano, uz manji broj zastoja.

Želite li da vam kažemo koji je servisni ugovor najbolji za vas? Javite se lokalnom Volvo Trucks zastupniku.