Volvo Service Contracts

Budite efikasniji svakog dana

Lako možete da povećate radnu efikasnost svojih kamiona. I da istovremeno smanjite trošak vlasništva, bolje kontrolišete poslovanje i više se bavite osnovnim poslovanjem. Uz pomoć Volvo servisnih ugovora koji unapređuju ionako odličan kamion i poboljšavaju vaše poslovanje.

Vaš kamion je uvek u dobroj formi

Vaš kamion je uvek u dobroj formi

Uz pomoć servisnog ugovora negujemo vaš kamion na najbolji način i uvek ga držimo u vrhunskoj formi. Servisiraju ga atestirani tehničari koji vode računa o njegovim vrhunskim performansama, uvek onda kada vam odgovara da bi vas minimalno ometali u poslovanju.

Poslujete sa lakoćom

Poslujete sa lakoćom

Kada vam mi servisiramo kamion, radno ste efikasni i bolje poslujete. Isporuke su vam predvidljivije, efikasnije i rentabilnije. Zato imate bolje odnose sa aktuelnim kupcima.

Potpuna kontrola troškova

Potpuna kontrola troškova – manja administracija

Osim što poboljšavaju poslovanje, servisni ugovori pozitivno utiču na troškove. Bolje ih kontrolišete jer štedite vreme i novac za administraciju, a pravilno servisiran kamion ekonomičnije troši gorivo. Sve ovo smanjuje ukupan trošak vlasništva i vaše novčano opterećenje, pa možete da se fokusirate na razvoj poslovanja.

Radna efikasnost od 100%

Koliko želite da poboljšate svakodnevno poslovanje?

Odgovor na ovo pitanje zaista definiše ugovor koji treba da odaberete. Svi oni čine kamion efikasnijim, ali Zlatni servisni ugovor omogućava i nesmetano korišćenje i radnu efikasnost od 100%.