Volvo Zlatni servisni ugovor

Zlatni servisni ugovor vam daje dodatnu prednost u poslovanju.

Imate potpunu kontrolu nad troškovima jer Volvo Zlatni servisni ugovor garantuje najbolju radnu efikasnost i obuhvata preventivno održavanje i kamionske popravke. Rezultat toga je nesmetano korišćenje, što vam daje dovoljno vremena da maksimalno povećate rentabilnost poslovanja.

Garantovana radna efikasnost od 100%

FH i FM – garantovana radna efikasnost 100%

Volvo FH i Volvo FM se isporučuju sa garantovanom radnom efikasnošću 100%, što je rezultat kombinovanja napredne kamionske tehnologije, veština Volvo tehničara i naše rasprostranjene mreže zastupnika. Ako vas kamion spreči da obavite dogovoreni posao, obezbedićemo vam zamenski kamion ili vam isplatiti novčanu nadoknadu.
Pročitajte više 

Maksimalna pristupačnost

FE i FL – maksimalna pristupačnost

Svi najvažniji sistemi na našim novim Volvo FE i Volvo FL kamionima daljinski su povezani sa firmom Volvo. Tako možemo da identifikujemo i rešimo manje probleme pre nego što postanu veliki. Prednost za vas: maksimalna pristupačnost vozila i mogućnost pružanja efikasnijih transportnih usluga.
Pročitajte više

Angažujemo samo najbolje tehničare

Angažujemo samo najbolje tehničare

Svi naši tehničari su atestirani i znaju sve o najnovijoj tehnologiji, uključujući složenu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo delove, znaju tačnu specifikaciju vašeg kamiona i imaju pristup svim specijalnim alatima i delovima potrebnim za temeljno i brzo obavljanje posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Uvek servisiramo vozilo u pravom trenutku

Za vaše vozilo koristi se individualni plan servisiranja i preventivnog održavanja sa dogovorenim datumima. Pozivamo vas kada treba da servisiramo vaš kamion i obavimo sve operacije potrebne za radnu efikasnost i funkcionalnost. Naravno, radimo onda kada vi ne radite kako vas ne bismo ometali u poslovanju i non-stop smo tu za slučaj da se desi nešto neočekivano.

Obuhvaćeno je sve

Opustite se – obuhvaćeno je sve

Volvo Zlatni servisni ugovor obuhvata sve postupke održavanja i kamionske popravke tokom trajanja ugovora. Nema neočekivanih troškova i ne morate da brinete o zastojima usled oštećenja ili skupim kvarovima.

Budite efikasniji svakog dana

Budite efikasniji i rentabilniji svakog dana

Lako je koristiti kamion sa Volvo Zlatnim servisnim ugovorom. Ne morate da gubite vreme oko servisnih pitanja i tačno znate mesečne troškove. Rentabilniji ste svakog dana i imate manji ukupan trošak vlasništva. Preostala vrednost kamiona je takođe mnogo veća, što je prava premija.

Želite li da vam kažemo koji je servisni ugovor najbolji za vas? Javite se lokalnom Volvo Trucks zastupniku.