Šasija za Volvo FE

Okvir koji garantuje uspeh.

Prilikom adaptiranja šasije Volvo FE kamiona, naši inženjeri su pustili mašti na volju. Želeli su da izrade fleksibilan model koji može da se prilagodi skoro svim kamionskim zadacima.

Zatim su razvili čvrstu, izdržljivu šasiju koja je, uprkos maloj težini, mogla da nosi teške terete i da se lako prilagođava.

Sada možete da testirate plod njihovog truda.
 


Lak i brz utovar

Lak i brz utovar.

Nivelacija vazdušnog oslanjanja može da se reguliše pomoću sistema za elektronsko regulisanje oslanjanja (ECS-a) preko prekidača na instrument tabli ili daljinskom upravljaču. To olakšava i ubrzava utovar, bez obzira na visinu utovarne rampe.


Euro 6 – posao kao i obično

Posao kao i obično.

Bolja specifikacija šasije za Euro 6 znači da Volvo FE ostaje fleksibilan kao pre i da na njega ne utiču strogi zahtevi za emisiju.

Pročitajte više o šasiji za Volvo FE


Fleksibilno oslanjanje

Fleksibilno oslanjanje.

Vožnja je garantovano udobna jer kabina ima najsavremenije oslanjanje. Kod mehaničkog oslanjanja kabine koriste se zavojne opruge i amortizeri napred i nazad, dok ih kod potpuno vazdušnog oslanjanja zamenjuju vazdušni jastuci.


Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji.

Kada poručite Volvo FE, isporučilac nadgradnje se prijavljuje na veb-sajtu VBI (Volvo uputstva za isporučioce nadgradnje) kako bi video tačnu specifikaciju vašeg kamiona. Počinje da radi na nadgradnji za vaš kamion koristeći crteže kreirane u sistemu. Zatim dobijate namensko vozilo brzo i efikasno.

Pročitajte više o Volvo uputstvima za isporučioce nadgradnji


Sistem za elektronsku kontrolu kočnica

Brzo i bezbedno kočenje.

The Volvo FE has pneumatic brakes with lightweight discs at both front and rear.
 Sistem za elektronsku kontrolu kočnica (EBS) sprečava blokiranje disk kočnica, obezbeđuje brže i bezbednije kočenje i doprinosi manjem habanju kočnica. Sistem sadrži funkcije kao što su ABS, blokada diferencijala i zajedničko kočiono dejstvo.

Prošireni EBS paket ima funkciju koja olakšava startovanje na nagibima. U ponudi su kočioni diskovi različitih veličina, što zavisi od vrste primene.