Igrajte na sigurno

Zaista inteligentne bezbednosne karakteristike nude mnoge prednosti. Cilj im je da što više umanje određene rizike. Pomažu vozaču dok obavlja specijalne zadatke. Čak mu i racionalizuju troškove.

Novi Volvo FE nastavlja našu proverenu tradiciju inovativne bezbednosti dodavanjem novih efikasnih karakteristika. Sada ima ESP (elektronski program stabilnosti) koji poboljšava vozne karakteristike i bezbednost jer povećava stabilnost u podužnom i poprečnom pravcu.

Slavna Volvo bezbednosna kabina je zaštitni oklop napravljen prema najstrožim standardima.
Kaciga

Da vas vide i da budete bezbedni

Osim ESP-a sa proverenim prednostima, u drugu preventivnu bezbednosnu opremu novog Volvo FE kamiona spadaju inteligentno dizajnirani retrovizori koji umanjuju bočne mrtve uglove i nova prednja dnevna svetla za vožnju sa LED diodama. Obe ove karakteristike daju optimalnu vidljivost – i u aktivnom i u pasivnom smislu. To su dobre vesti za vozača, biciklistu i pešaka u centru grada.

Novo sedište

Što se tiče unutrašnjosti kabine, može se reći da se vozač nalazi u središtu jedne od najbezbednijih zona u kamionskoj industriji. Slavnu Volvo bezbednosnu kabinu dopunjuje novo sedište koje ima bolje karakteristike deformisanja i pomeranja unapred u slučaju sudara.

Opremite se prvoklasnim preventivnim i zaštitnim bezbednosnim karakteristikama.

Komercijalno rešenje

Najvažnija je fizička bezbednost vozača, drugih učesnika u saobraćaju i pešaka. Međutim, takođe smo svesni da se izbegavanjem malih nezgoda i smanjenjem potrebe za vremenski zahtevnim popravkama znatno povećava radna efikasnost kamiona i smanjuje ukupan trošak vlasništva. Kada je reč o bezbednosti, naš zadatak je jasan – uđite i uverite se.

9
Bezbednost