Ponuda za uštedu goriva za novi Volvo FH

Ponuda za uštedu goriva. Uštedite do 11% goriva.

Smanjivanje troškova goriva i emisije treba da bude lak zadatak. Zato smo svoje najefikasnije opcije za ekonomičnu vožnju grupisali u dva paketa. Jedna se odnosi na funkcije vozila. A druga na usluge. Zajedno mogu da vam uštede do 11% goriva. Evo kako.
Paket za vozilo za dugolinijsku potrošnju goriva 

Paket za vozilo za dugolinijsku potrošnju goriva
  I-See, uključujući I-Cruise
Isključivanje motora na praznom hodu
Alternator od 24 V i 150 A

Dvocilindarski vazdušni kompresor protoka 900 l/min, sa kvačilom


 

Paket usluga za dugolinijsku potrošnju goriva

Paket usluga za dugolinijsku potrošnju goriva
  Saveti za gorivo
Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu
Obuka vozača: Efikasna vožnja
 I-See. Iskusni kopilot.
I-See memoriše puteve kojima ste se kretali. Kada se vozite poznatim putem, ova funkcija reguliše promenu stepena prenosa i brzinu da bi kamion maksimalno koristio količinu kretanja, što značajno štedi gorivo. Saznajte više o I-See funkciji

Isključivanje motora na praznom hodu. Uštedite gorivo u mirovanju.
Inteligentna funkcija koja štedi gorivo automatskim isključivanjem motora nakon dva i po minuta praznog hoda.

Alternator od 24 V i 150 A. Više snage, manje goriva.
Vrlo ekonomičan alternator kome treba manje goriva da napuni akumulatore. Vrlo dragocen ako trošite puno struje, npr. kada noćite u kabini.

Vazdušni kompresor sa kvačilom. Bez nepotrebnog pritiska.
Vazdušni kompresor se automatski isključuje kada nije potreban, što smanjuje potrošnju goriva.
  Saveti za gorivo
Možete da se obratite našim trenerima za kontrolu potrošnje goriva – pravim stručnjacima za smanjenje potrošnje goriva. Svakog meseca šalju vam detaljne izveštaje o gorivu sa ličnim savetima za poboljšanje. Potražite dodatne savete od namenske službe za pomoć ili se prijavite na veb-sajtu da biste pronašli praktične savete i ideje. Saznajte više o savetima za gorivo

Dynafleet usluga za gorivo i životnu sredinu 
Volvo sistem za upravljanje voznim parkom omogućava vam da pratite potrošnju goriva u realnom vremenu iz kancelarije, preko intuitivnog veb-interfejsa. Analizirajte trendove i pronađite način za poboljšanje na osnovu ugrađenih izveštaja o gorivu, vozačevom ponašanju i ekološkom uticaju.

Obuka vozača: Efikasna vožnja
Vešti vozači imaju ogroman uticaj na ekonomičnost. Glavni ciljevi obuke u efikasnoj vožnji su pametna vožnja i ušteda goriva.

Tanki bokovi šasije štede gorivo
Dodatna aerodinamička rešenja za oplate na šasiji optimizuju strujanje vazduha duž kamiona i smanjuju otpor vazduha i turbulenciju. Zato je potrošnja goriva manja.Ikona Dynafleet aplikacije

Dynafleet aplikacija.

Da li želite da vidite koliko ste bili ekonomični tokom poslednje smene? Sve što vam treba su Dynafleet i inteligentni telefon ili tablet. Samo preuzmite aplikaciju i moći ćete da unapredite svoje veštine na odličan način. Ili možda izazovete kolege.

Preuzmite aplikaciju Dynafleet sa lokacije App Store
 Preuzmite aplikaciju Dynafleet sa lokacije Google Play