Niska kabina za spavanje, pogled spreda

Prostrana tamo gde je bitno.
Iznad krova.

Samo 261,5 cm od puta do krova. Za kamione za prevoz automobila i druge primene gde je važna visina, idealan izbor je niska kabina za spavanje za novi Volvo FM.


Ograničenje visine na 4 metra

Na raspolaganju vam je 1,39 metara.

Ako prevozite automobile, znate da cenite niske kamione. Često vam fali samo nekoliko centimetara da stavite još jedan. Zato će vas sigurno obradovati to što je niska kabina za spavanje novog Volvo FM kamiona najniža do sada – ima samo 2,61 metar (pri odgovarajućoj specifikaciji). Ostaje vam čak 139 centimetara za dragoceni tovar ako morate da poštujete evropsko ograničenje od 4 metra.

Krov niske kabine za spavanje

Ravan krov kabine.

Ako želite da iskoristite prednosti niske kabine, ne želite da bilo šta viri iz krova. Na sreću, možete da uklonite sve antene na Volvo FM kamionu. WLAN antenu možete da premestite na prednju policu, a telefonsku antenu na instrument tablu, dok antene za drumarinu, FM, CB radio i Dynafleet možete da postavite na bokove kabine.

ECS4 oslanjanje

Udobnost u vožnji. Pitanje visine.

Odlično ponašanje na putu je uvek bila ključna karakteristika Volvo FM kamiona. Sada je bolje nego ikada pre, a najbolje je kada imate X-Low šasiju. Osim toga, novi sistem vazdušnog oslanjanja ECS4 vam omogućava da odaberete jednu od tri prilagodljive visine u vožnji, pa je vožnja još udobnija.

Saznajte više o ECS4 sistemu

Vrata Volvo FM kamiona

Lak ulazak i izlazak.

Stepenik na ulazu je jedna od najpopularnijih karakteristika kabina za Volvo FM. Najniži je kod X-Low šasije – samo 26 cm iznad zemlje (što, naravno, zavisi od dimenzija i marke pneumatika). Ako tome dodate vrata koja se otvaraju za celih 90 stepeni i opcijsku ručku, mnogo puta dnevno lako i bez naprezanja ulazite u kabinu i izlazite iz nje.Evo kratkog pregleda.

Mere niske kabine za spavanje A. Kabina

B. Okvir

C. Oslanjanje

D. Pneumatici 355/50 (opterećeni)