Prednja svetla za novi Volvo FMX

Vesti koje prosvetljuju.

Sada stvarno možete da vidite svetlo u tunelu. Poboljšana snažna prednja svetla bacaju jako, široko i prijatno svetlo vrlo velikog dometa, pa su građevinski zadaci lakši i mnogo bezbedniji.

Kod gornjeg poređenja prikazan je oblik zraka sa standardnim halogenim svetlima.

Moćna prednja svetla na kamionu Volvo FMX

Glavno dugo svetlo.

Prilikom noćne vožnje Volvo FMX je izuzetno dobar prijatelj. Prednja svetla bacaju snažne svetlosne snopove i blagovremeno vam pokazuju šta se dešava ispred vas. Što je još važnije, vide vas drugi učesnici u saobraćaju.

Misija vidljivosti Hane Degerman – pročitajte intervju

Zaštita prednjih svetala na kamionu Volvo FMX

Zaštita prednjih svetala.

Niko ne voli jednooki kamion, posebno ne vozač. Zato su pričvrsni elementi svetala dovoljno robustni da štite sijalice od vibracija i fiksiraju kućišta svetala, čak i ako slučajno udarite u nešto. Pri vožnji u teškim građevinskim uslovima bitno je zaštititi stakla prednjih svetala. Zato nudimo dve opcije zaštite prednjih svetala.

Biksenonska svetla na kamionu Volvo FMX

Biksenonska svetla.

Poručite prednja biksenonska svetla da biste videli još bolje. Osim toga, ona imaju duži radni vek od standardnih halogenih svetala.

Uključivanje prednjih svetala

Uključivanje u sumrak, a isključivanje u zoru. Automatski.

Prednja svetla se sada isporučuju sa opcionalnim automatskim uključivanjem. Kao kod automobila, senzor detektuje kada kratka svetla moraju da se aktiviraju i radi to automatski umesto vas. Čim svetlosni uslovi dozvole, automatski se ponovo uključuju dnevna svetla za vožnju.

Nova prednja svetla na kamionu Volvo FMX 
  1. Bočni pokazivač pravca
  2. Dugo svetlo
  3. Kratko svetlo
  4. Pokazivač pravca
  5. Jedinstveno dnevno svetlo za vožnju
LED trake jedinstvenog V-oblika nagoveštavaju da se približava Volvo.