Volvo Trucks najnovejše vesti28.10.2013 Slovenija je osvojila četrto mesto na tekmovanju Drivers‘ Fuel Challenge 2013 družbe Volvo za regijo srednje in vzhodne Evrope

Sklepno in najbolj razburljivo dejanje tekmovanja Drivers‘ Fuel Challenge 2013 se je odvijalo 19. oktobra na hrvaškem dirkališču Grobnik. V hudi konkurenci tekmovalcev iz 14 držav iz regije srednje in vzhodne Evrope je na zadnji dirki letošnjega tekmovanja Drivers‘ Fuel Challenge, ki ga je priredila družba Volvo Trucks, zmagal Zoltán Simon z Madžarske. Tako je postal evropski prvak v regiji srednje in vzhodne Evrope v varčni vožnji in osvojil glavno nagrado – novo osebno vozilo Volvo V40. Naš predstavnik Krištof Urevc iz podjetja Floro Transport Florjan Koselj s.p. je osvojil odlično četrto mesto v skupni razvrstitvi tekmovalcev.

Naročite se na prejemanje najnovejših obvestil in novic družbeVolvo Trucks in Volvo d.o.o. Slovenija na vaš E-mail naslov ali WAP.

Če želite prejemati novice in najnovejša obvestila o dogajanju v družbi Volvo Trucks in Volvo d.o.o. Slovenija, se lahko vključite v krog prejemnikov obvestil po elektronski pošti ali mobilnem telefonu.

  •  
  •  
  •  
  •  

S potrditvijo na okence dovoljujem družbi Volvo Trucks uporabo poslanih osebnih podatkov v interne namene za pripravo pošiljanja željenih obvestil in novic.