Ali Razmišljate O Vseh Vidikih?

Katere značilnosti, poleg cene in lastnosti, so za vas pomembne, kadar potrebujete nadomestne dele za svoj tovornjak?

Navajamo nekaj vidikov, ki so po našem mnenju pomembni:

Kakovost
Odločilna je seveda kakovost dela, kar zadeva njegovo funkcijo in življenjsko dobo. Vendar pa na kakovost vplivajo tudi stopnja izobrazbe in usposobljenosti mehanikov, razpoložljivost servisne mreže in učinkovitost logistične mreže, ki sodeluje pri tem.

Razpoložljivost
Kje najdete dele za svoj model tovornjaka, ko ga ne izdelujejo več? Vaš prodajalec vozil Volvo vam lahko hitro priskrbi dele, ki jih potrebujete za nemoteno obratovanje svojega vozila - obveza, ki velja še najmanj 15 let po prenehanju izdelave zadevnega modela.

Parts Online
Ali nadomestne dele, ki jih potrebujete, lahko vedno naročite takrat, ko jih potrebujete? S spletnimi storitvami lahko dele in opremo naročite kadar koli.

Garancija
Menimo, da bi se morala garancija izdajati tudi za posamezne nadomestne dele. Zato je krita vsaka posledična škoda, ki izhaja iz originalnega dela Volvo, če je bil ta vgrajen v pooblaščeni Volvovi servisni delavnici.

Popolno prileganje
Nadomestni deli, posebej izdelani za vašo znamko tovornjaka, se bodo najbolje prilegali, s čimer se bo čas servisiranja kar najbolj zmanjšal.