Volvo modra pogodba

Modra pogodba vam zagotovi mirnejši spanec.

Volvo modra pogodba poskrbi za vse potrebno preventivno vzdrževanje in dogovorjen načrt servisiranja tovornjaka. To povečuje razpoložljivost in vam pomaga poslovati donosneje.

Načrtovani obiski servisa

Načrtovani obiski servisa pomenijo večjo razpoložljivost

Vse servise in popravila tovornjaka načrtujemo skupaj z vami. To pomeni, da tovornjak deluje, ko ga potrebujete, tako da lahko izpolnjujete obljube strankam in poslujete učinkoviteje.

Naši serviserji so najboljši

Naši serviserji so najboljši

Da bo vaš tovornjak zagotovo vedno brezhiben, delamo samo s certificiranimi serviserji, ki v celoti poznajo najnovejše tehnološke rešitve, tudi zahtevno elektroniko. Uporabljajo samo originalne dele Volvo in imajo dostop do vseh potrebnih orodij in delov, da lahko svoje delo opravijo brez napak in hitro.

Servis ob pravem času

Vsak servis opravimo ob pravem času

Vaše vozilo je ves čas v odličnem stanju, za kar skrbi načrt servisiranja z dogovorjenimi datumi. Pokličemo vas na servis in opravimo vse potrebne posege, da je tovornjak razpoložljiv in brezhiben. Seveda delamo takrat, ko tovornjaka ne potrebujete, zato vaše poslovanje ni moteno – če vas doleti kaj nepredvidenega, pa smo vam na voljo ves čas.

Prihranite čas, trud in denar

Prihranite čas, trud in denar

Časovni načrt in obseg pogodbe sta prilagojena vašim potrebam, to pa vam prihrani čas in delo v zvezi s servisiranjem. Poleg tega že vnaprej veste, kakšni bodo skupni stroški servisiranja in vzdrževanja, to pa vam olajša obvladovanje stroškov. Pa tudi skupni stroški lastništva so nižji, saj tovornjak deluje brez motenj in z manj nenačrtovanimi izpadi.

Želite nasvet glede tega, katera servisna pogodba je najprimernejša za vas? Obrnite se na svoj pooblaščeni servis Volvo Trucks.