Volvo srebrna pogodba

Srebrna pogodba vam prihrani draga presenečenja.

Volvo srebrna pogodba poskrbi za vse preventivno vzdrževanje in načrt servisiranja tovornjaka – zajema pa tudi vsa popravila pogonskega sklopa. To vam pomaga poslovati brez nadležnih visokih stroškov popravil.

Pogonski sklop je zajet

Ne skrbite – pogonski sklop je zajet

Ko sklenete Volvo srebrno pogodbo, se lahko sprostite. Pogodba zajema popravila in nadomestne dele pogonskega sklopa, kar vam prihrani presenečenja, ki so včasih precej draga.

Najboljši serviserji

Delamo samo z najboljšimi serviserji

Da bo vaš tovornjak zagotovo vedno brezhiben, delamo samo s certificiranimi serviserji, ki v celoti poznajo najnovejše tehnološke rešitve, tudi zahtevno elektroniko. Uporabljajo samo originalne dele Volvo in imajo dostop do vseh potrebnih orodij in delov, da lahko svoje delo opravijo brez napak in hitro.

Servis ob pravem času

Vsak servis opravimo ob pravem času

Vaše vozilo je ves čas v odličnem stanju, za kar skrbi načrt servisiranja z dogovorjenimi datumi. Pokličemo vas na servis in opravimo vse potrebne posege, da je tovornjak razpoložljiv in brezhiben. Seveda delamo takrat, ko tovornjaka ne potrebujete, zato vaše poslovanje ni moteno – če vas doleti kaj nepredvidenega, pa smo vam na voljo ves čas.

Skrbimo, da je vaš tovornjak ves čas brezhiben

Skrbimo, da je vaš tovornjak ves čas brezhiben

Vse servise in popravila opravimo takrat, ko to ne moti vaše dejavnosti. Ker so obiski servisa tako načrtovani, je tovornjak razpoložljiv, ko ga potrebujete. To vam pomaga izpolnjevati obljube in poslovati vedno donosneje.

Prihranite čas, trud in denar

Prihranite čas, trud in denar

Časovni načrt in obseg pogodbe sta prilagojena vašim potrebam. To pomeni, da ukvarjanje s servisiranjem od vas zahteva manj časa in truda. Poleg tega že vnaprej veste, kakšni bodo skupni stroški vzdrževanja in servisiranja ter popravil pogonskega sklopa, to pa vam olajša obvladovanje stroškov. Pa tudi skupni stroški lastništva so nižji, saj tovornjak deluje brez motenj in z manj nenačrtovanimi izpadi.

Želite nasvet glede tega, katera servisna pogodba je najprimernejša za vas? Obrnite se na svoj pooblaščeni servis Volvo Trucks.