Volvo zlata pogodba

Zlata pogodba vam zagotovi dodatne konkurenčne prednosti.

Volvo zlata pogodba vam zagotavlja najvišjo možno raven razpoložljivosti, ker zajema stroške preventivnega vzdrževanja in popravil tovornjaka, pa vam omogoča popolno obvladovanje stroškov. Tako ste kot lastnik rešeni skrbi in lahko ves čas posvetite donosnosti poslovanja.

Jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti

FH in FM – 100-odstotna razpoložljivost zajamčena

Pri Volvu FH in Volvu FM pogodba jamči 100-odstotno razpoložljivost, kar lahko dosežemo z združitvijo napredne tehnologije v tovornjaku s strokovnim znanjem Volvo serviserjev in obsežno mrežo servisov. Če zaradi tovornjaka ne morete izpolnjevati poslovnih obveznosti, vam bomo priskrbeli nadomestni tovornjak ali izplačali odškodnino.
Več o tem

Najboljša dostopnost

FE in FL – najboljša dostopnost

Vsi bistveni sistemi naših novih tovornjakov Volvo FE in Volvo FL so daljinsko povezani z Volvom. Tako lahko odkrijemo in odpravimo manjše težave, še preden prerastejo v velike probleme. Koristi za vas: najvišja raven dosegljivosti vozila in možnosti za učinkovitejše opravljanje prevozov.
Več o tem

Samo najboljši serviserji so dovolj dobri

Samo najboljši serviserji so dovolj dobri

Vsi naši serviserji imajo certifikate in vedo vse, kar je treba vedeti o najnovejših tehnoloških rešitvah, tudi o zahtevni elektroniki. Uporabljajo samo originalne dele Volvo, natančno poznajo tehnične podatke vašega tovornjaka in imajo dostop do vseh potrebnih orodij in delov, da lahko svoje delo opravijo temeljito in hitro.

Servis ob pravem času

Vsak servis opravimo ob pravem času

Za vaše vozilo velja je sestavljen poseben načrt servisiranja in preventivnega vzdrževanja z določenimi datumi. Pokličemo vas na servis in opravimo vse potrebne posege, da je tovornjak razpoložljiv in brezhiben. Seveda delamo takrat, ko tovornjaka ne potrebujete, zato vaše poslovanje ni moteno – če vas doleti kaj nepredvidenega, pa smo vam na voljo ves čas.

Vse je zajeto

Sprostite se – vse je zajeto

Volvo zlata pogodba zajema vse preventivno vzdrževanje in popravila tovornjaka ves čas veljavnosti pogodbe. Rešeni ste vseh nepredvidenih stroškov, pa tudi skrbi glede škodljivih izpadov in dragih odpovedi tovornjakov.

Izboljšan vsak dan

Izboljšan vsak dan – in vaše poslovanje

Biti lastnik tovornjaka z Volvo zlato pogodbo je preprosto. Prihranjena sta vam čas in trud v zvezi s servisiranjem, obenem pa natančno poznate mesečne stroške. To vam izboljša vsak dan in znižuje skupne stroške lastništva. Povrhu tega pa tovornjak ohrani tudi mnogo višjo prodajno vrednost.

Želite nasvet glede tega, katera servisna pogodba je najprimernejša za vas? Obrnite se na svoj pooblaščeni servis Volvo Trucks.