Kako deluje

Popoln sistem – za vsak tovornjak

Ker smo Dynafleet pri Volvo Trucks razvili v hiši, vam omogoča dostop do pomembnih in koristnih podatkov o vašem tovornjaku Volvo. Opremo Dynafleet je mogoče naknadno vgraditi tudi v tovornjake drugih znamk, kar olajšuje nadzor mešanih voznih parkov.

Bodite na tekočem vedno in povsod

Bodite na tekočem vedno in povsod

Strojna oprema za Dynafleet je bodisi tovarniško vgrajena ali pa vam jo vgradi Volvov servis. Ne potrebujete nikakršne dodatne strojne opreme – za dostop do podatkov o svojem voznem parku se morate samo prijaviti na spletni portal Dynafleet, lahko pa stanje spremljate prek iPhona/iPada.

Oprema in programska oprema

Oprema in programska oprema

V vozilo sta vgrajena zmogljiv telematski prenosnik in kombinirana antena GPS/GSM. Lahko se odločite tudi za paket, ki vsebuje še prikazni zaslon in tipkovnico. Programsko opremo vam brezplačno posodabljamo na daljavo.

Podatki in shranjevanje

Podatki in shranjevanje

Centrala in tovornjak lahko ves čas komunicirata med seboj z besedilnimi sporočili. Podatki o vozilu in vozniku se zbirajo v podatkovni bazi Dynafleet; sistem jih analizira in vam jih posreduje v obliki preglednih poročil. Mogoča sta tudi popolna integracija vaših sistemov za sprejem naročil in obračunavanje s sistemom Dynafleet.