Novice in podpora

Spremljajte razvoj

Sistem Dynafleet ves čas razvijamo in ga pogosto dopolnjujemo z novimi funkcijami. Nekatere posodobitve so vidne uporabnikom, druge pa nadgrajujejo delovanje sistema.

Poročila o gospodarni porabi goriva

Poročila o gospodarni porabi goriva

Poročila vam omogočajo merjenje in primerjavo uspešnosti vozil in voznikov, ne glede na vrsto prevozov, po štirih ključnih merilih: predvidevanje in zaviranje, uporaba motorja in menjalnika, prilagajanje hitrosti ter prosti tek. Lahko poglobljeno preučujete tekoče številke ali pa na grafih pregledujete trende v zadnjih 13 mesecih.

Prenos podatkov iz tahografov na daljavo

Prenos podatkov iz tahografov na daljavo

Možnost samodejnega prenosa podatkov o voznikovih časih vam prihrani precej dela in vam zagotavlja, da je vaša dokumentacija ves čas na tekočem. Ta funkcija vam omogoča tudi prenos podatkov 30 dni pred registracijo vozila, s čimer popolno dokumentirate rabo tovornjaka. Na zahtevo vam sistem potrdi obseg prenosa podatkov tudi v grafični obliki.

Svetovanje glede voznikovih časov v centrali in tovornjaku

Svetovanje glede voznikovih časov v centrali in tovornjaku

Zdaj sistem Dynafleet opravlja vse izračune voznikovih časov. Podatki o preostalem voznem času in o naslednjem premoru so za vsak tovornjak jasno prikazani na karti in v poročilih o dejavnostih voznikov. Sistem lahko na zaslonu v kabini in v centrali sproži opozorilo, če se kateremu od voznikov izteka dovoljeni vozni čas.