Nobenih nesporazumov več

Nobenih nesporazumov več

Uporabite storitev Sporočila za varno, hitro in ekonomično komuniciranje. S sprotno izmenjavo informacij med voznikom in centralo se lahko izognete dragim nesporazumom. Komuniciranje je neomejeno, preprosto plačujete fiksno mesečno naročnino, ne glede na to, kje so vaši tovornjaki.

Ves čas v stiku s tovornjakom

Ves čas v stiku s tovornjakom

Storitev Sporočila vam omogoča kadarkoli vzpostaviti stik s tovornjakom – ne glede na to, kateri voznik je trenutno za volanom. Centrala in voznik komunicirata z besedilnimi sporočili, ki jih pošiljatelj sestavi brez napora in se v trenutku prikažejo na zaslonu. Voznik za komunikacijo pri ustavljenem vozilu uporablja brezžično tipkovnico. Naloge za prevoze pa lahko sprejema tudi med vožnjo.

Integrirajte storitev z drugimi sistemi

Integrirajte storitev z drugimi sistemi

Storitev Sporočila omogoča popolno integracijo vaših sistemov za sprejem naročil in obračunavanje s sistemom Dynafleet. Tako so lahko na isti zaslonski sliki prikazani vsi bistveni podatki, to pa omogoča boljši nadzor nad naročili. Za voznika je jasen prikaz naročil na zaslonu v kabini prikladnejši.Odkrijte možnosti zaslona

Odkrijte možnosti zaslona

Zaslon v tovornjaku lahko služi tudi v druge namene, ne le za Sporočila. Samodejno obveščanje o preostalem delovnem času, o zastojih v prometu in o najugodnejši poti (z Navigacijo, za doplačilo) vozniku olajša življenje in prihrani stres. Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo ter se seznanite z izvedbami in funkcionalnostjo zaslonov, ki jih nudimo za vaše tovornjake.

Storitev Sporočila:
  • Preprosto komuniciranje. Jasna besedilna sporočila v tovornjak in v centralo
  • Hitra sporočila. Omogočajo vozniku pravočasno sprejemati prave odločitve
  • Ekonomična. Fiksna mesečna naročnina, ne glede na to, kje je vaš tovornjak