Prihranite do 5 odstotkov goriva. In ohranite to raven.

Prihranite do 5 odstotkov goriva. In ohranite to raven.

Zmanjšati porabo goriva ni težko. Težje je novo raven porabe trajno ohraniti. V storitvi Nasveti za gorivo vam osebni svetovalec pomaga zmanjšati porabo do pet odstotkov. Z rednim spremljanjem in strokovnim usmerjanjem pa pomaga, da tudi ostane taka.

Nič več analiziranja poročil

Nič več analiziranja poročil

Trajne prihranke goriva vam bo pomagal doseči osebni svetovalec za gorivo. Svetovalec vam bo prihranil čas, saj bo prevzel analiziranje načinov vožnje vaših voznikov in vam posredoval uporabne nasvete, na katera področja velja usmeriti pozornost, da bodo vaši vozniki z boljšim načinom vožnje dosegali trajne prihranke. Nasvete boste redno prejemali po elektronski pošti, pomagali pa vam bodo sprejemati prave odločitve ob pravem času.

Podpora vašemu varčevanju goriva

Podpora vašemu varčevanju goriva

Prejemali boste pregledna poročila za vozni park in tudi podrobna poročila o uspešnosti posameznih voznikov. Svetovalec za gorivo vam bo posredoval nasvete glede tega, kaj je treba izboljšati, in tudi z veseljem odgovoril na vsako vprašanje o varčevanju goriva.

Podpora v različnih oblikah

Podpora v različnih oblikah

Poleg lastnega svetovalca za gorivo vam bo organizacijo dela in spremljanje napredka olajšala tudi orodjarna. V njej boste našli najnovejše izsledke raziskav na področjih varčevanja goriva, upravljanja sprememb in motiviranja. Imate kako vprašanje? Nasveti za gorivo poskrbijo, da na odgovor ni treba dolgo čakati.

Koliko lahko prihranim?

Koliko lahko prihranim?

S storitvijo Nasveti za gorivo lahko pri tovornjaku, ki letno prevozi 140.000 km, znižate stroške goriva do 2500 evrov. Glede na to, da znaša 20 evrov na tovornjak, je mesečna naročnina na storitev precej dobra naložba.

Preprost začetek

Preprost začetek

Začnite z obiskom svojega pooblaščenega prodajalca. Če imate vgrajen in zagnan Dynafleet, Volvov sistem za upravljanje voznega parka, ste že pripravljeni. Če ga nimate, vam ga lahko vgradimo v vsak tovornjak, ne glede na model.