Globetrotter Destination 2013

Globetrotter Destinacija 2013

Globetrotter Destination 2013 

  1. dan Ljubljana-San Francisco

2. dan San Francisco

Celodnevna vožnja po mestu s Hummer limuzino, z ogledom sledečih lokacij: Lombard Street, Palace of Fine Arts, Disney Museum - Presidio, Golden Gate most, park Golden Gate, Haight Ashbury, Civic Center, South of Market, Union Square, Chinatown, North Beach, Alcatraz Landing, Pier39.

3. dan San Francisco - Monterey, Carmel

Vožnja z mustangom po poznani kalifornijski državni cesti Highway 1 do Montereya, Carmel by the Sea na 17 milj (27,35 km) dolgi vožnji. Večerja v  hotelu Mission Ranch v Carmelu. Zgodovinsko letovišče  Mission Ranch Resort leži na območju 89,000 m2 z veličastnim pogledom na Point Lobos, Caramel River Beach in Tihi ocean. Bogato zgodbo ranča iz let 1800, na katerem je bila nekoč postavljena ena prvih mlekarn, je lepo negoval tudi bivši župan mesta Carmel, Clint Eastwood.  

4. dan San Francisco - Sausalito

Doživeli boste pustolovščino jadranja v San Francisco Bayu, let s cepelinom nad mestom, obisk vinograda, ter si ogledali vzgojo hrane na biodinamični način. Po pokušnji različnih vin bo večerja postrežena na terasi.

5. dan San Francisco - Honolulu

Popoldanski obisk mesta in ogled mesta  Pearl Harbour in Arizona Memoriala.

*DATUMI IN PROGRAM SO OKVIRNI

Globetrotter Destination 2013 

6. dan Honolulu

Prost dan za sledeče aktivnosti: snorklanje,  jadranje na deski, plavanje z delfini ali letenje z padalom, ki ga vleče gliser.

7. dan Honolulu - otok Oahu

Celodnevni obisk otoka Oahu. Od kraterja Diamond Head vzdolž južne obale do znanih surferskih plaž North Shore-a. Pokrajina razkrije bujne palme in prostrane doline. Prek vodiča se boste seznanili o zgodovini in kulturi otoka Oahu, med tem pa boste lahko uživali v razgledu.

8. dan Honolulu

Odhod v Kualoa (ranč), kjer boste dan izpolnili z različnimi aktivnostmi. Med obiskom ranča boste imeli zopet na voljo širok nabor različnih aktivnosti, kot so jezdenje konj, vožnja kajaka, ekspedicija po džungli in tečaj hula plesa.

9. dan Honolulu - San Francisco

10. dan Ljubljana