novi Volvo FE

Vaš prilagodljivi delovni partner, ki ga odlikujejo odlične vozne lastnosti in prvovrstna produktivnost.

Vlačilec 4x2; šasija s kabino 4x2, 6x2 ali 6x4

D8K (250, 280 ali 320 KM)
Omejen prostor? Ni drame
Omejen prostor? Ni drame.

Ozki prehodi, ulični labirinti iz davne preteklosti, ob tem pa neusmiljeni časovni pritiski. Ali ste že opremljeni za preizkušnje manevriranja v mestnih središčih?

 

Novi Volvo FE odlikujejo odlične vozne zmogljivosti in vidljivost v vse smeri – idealen je za mesto.
Volvo FE

Središča mest in mestna okolja so za tovornjake vedno zahtevnejša. Predpisi o vožnji in postankih so čedalje strožji, zahteve za dostavo natanko ob dogovorjenih časih pa tudi. Vas in vaše naročnike prevozov bo razveselilo, da vam novi Volvo FE nudi manevrske sposobnosti, ki vam bodo omogočile pripeljati do cilja in nazaj brez nepotrebnih dram na poti.

Zasnovan za pripravnost

S svojim izvrstnim obračalnim krogom, menjalnikom I-Shift in zelo ergonomično vožnjo je novi Volvo FE za voznika fizično precej manj zahteven kot večina drugih tovornjakov.

Tehnologija v pomoč

Ko gre za boljši nadzor nad okolico, spada med našo najbolj priljubljeno dodatno opremo tudi vzvratna kamera. K večji varnosti pešcev, kolesarjev in drugih uporabnikov ceste prispevajo še ogledala z manjšimi slepimi območji. Pri Volvu se zavedamo pomena manevrskih sposobnosti – pustite torej novemu Volvu FE, da vas zapelje na cilje, ki so vam bili doslej nedosegljivi, tako v dobesednem kot v poslovnem smislu!

8
Manevrske sposobnosti