Novi Volvo FH

Narejen za recikliranje

Okoli tretjina vsega materiala, vgrajenega v vaš novi Volvo FH, izvira iz recikliranih materialov. In ko se bo tovornjaku iztekla življenjska doba, lahko računate, da bomo mi poskrbeli za njegove dele in ostanke. 90 odstotkov vašega novega Volva FH je mogoče reciklirati, vsi plastični sestavni deli z maso nad 50 gramov pa so označeni, da jih je lažje prepoznati.


Vse barve so zelene

Vse barve so zelene

Barvanje zunanjosti in notranjosti ter površinska zaščita okvira novega Volva FH potekata popolnoma brez topil. Politika podjetja Volvo Trucks je uporabljati barve na vodni osnovi in praškasto lakiranje, ne pa bolj škodljivih rešitev s topili.

Izboljševanje recikliranja po vsem svetu

Izboljševanje recikliranja po vsem svetu

Da bi bilo ravnanje z odpadki čim boljše po vsem svetu, smo pri Volvo Trucks sestavili dokument, imenovan standard delovanja prodajalcev in serviserjev (DOS). DOS vsebuje smernice za ravnanje z odpadki za 660 pooblaščenih prodajalcev in 1550 servisnih delavnic Volvo Trucks po vsem svetu. Prav tako pri prodajalcih in serviserjih po vsem svetu ves čas izvajamo programe za izboljševanje dela z okoljem v splošnem ter za prilagajanje standardov Volvo Trucks nacionalnim pravilom in predpisom v posameznih državah.