Volvo Lastvagnars produktrange

Vi ses på Trailer Trucking Festival 28-29 augusti

Välkommen till vår monter C8-10 under den fartfyllda festivalen i Mantorp. Vi är förstås på plats med vårt tunga produktsortiment, tjänsteutbud, en välfylld shop och i år har FH16-klubben en stor manifestation i samband med sitt tioårsjubileum. 

Prova våra innovationer
Passa på att provköra våra lastbilar med innovationer som Volvo Dynamic Steering och I-Shift Dual Clutch. Kom förbi vår Volvomonter för mer information om tider.

FH16-klubben får egen utställningsyta
Under festivalen samlas så många FH16-bilar och F16-bilar som möjligt i ett försök att slå världsrekord i antal Volvo med 16-litersmotorer på samma ställe. Anmäl dig och din bil senast 23 augusti: group.eventsverige@volvo.com

Boije Ovebrinks Volvo FH16
Grundaren av FH16-klubben, Boije Ovebrink, gästar oss som vanligt med sin dragbil och nystrajpade trailer. Givetvis hålls korvgrytan kokande!

Anmälan till Nordic Trophy
Nordic Trophy utgör en del av Trailer Trucking Festival och avgörs lördagen den 29 augusti. Se till att anmäla dig och din Volvolastbil! Skicka in ditt bidrag här.

Merchandise
Shoppa loss i vår välfyllda butik med Volvovaror. 

Hjärt och lungfonden
I vår monter finns även Hjärt och lungfonden med en trailer. Lär dig mer om första hjälpen och få information om hur hjärtstartare i lastbilar fungerar.

Varmt välkommen!

Öppettider
Fredag 28 augusti 10.00 - 17.00
Lördag 29 augusti 10.00 - 17.00