Volvo Silver Contract

Inga dyra överraskningar med Volvo Silver Contract

Med Volvo Silver Contract tar vi hand om allt förebyggande underhåll och tar fram en serviceplan för din lastbil – och alla drivlinereparationer ingår. Det hjälper dig att driva din verksamhet utan ovälkomna och dyra reparationskostnader.

Drivlinan ingår

Oroa dig inte – drivlinan ingår

Med ett Volvo Silver Contract kan du sluta oroa dig. Alla drivlinekomponenter och reparationer på dessa ingår, vilket förhindrar att du råkar ut för situationer som annars kan bli väldigt dyra.

De bästa mekanikerna

Vi använder bara de bästa mekanikerna

För att kunna garantera att lastbilen alltid är i toppskick använder vi bara mekaniker som kan allt om den senaste tekniken, inklusive komplex elektronik. De använder bara Volvo Originaldelar och har full tillgång till alla specialverktyg och komponenter som behövs för att göra jobbet både snabbt och bra.

Service i rätt tid

Vi utför alltid servicen i rätt tid

Lastbilen hålls i bra skick med hjälp av en serviceplan med överenskomna servicetillfällen. Vi skickar en kallelse till servicen och utför alla nödvändiga åtgärder för att maximera lastbilens tillgänglighet och optimera prestandan. Naturligtvis jobbar vi när du är ledig, så att din verksamhet inte ska drabbas av vårt arbete. Och vi finns där dygnet runt om något oväntat inträffar.

Vi håller lastbilen i toppskick

Vi håller lastbilen i toppskick

All service och alla reparationer planeras utifrån din verksamhet. Genom att vi planerar alla stopp på det här sättet vet du att lastbilen är redo när du behöver den. Det hjälper dig att hålla dina löften och låter dig fokusera på att öka verksamhetens lönsamhet.

Spara tid, energi och pengar

Spara tid, energi och pengar

Både tidsperioden och avtalets omfattning skräddarsys för dig. Det gör att du behöver lägga mindre tid och kraft på servicefrågor. Dessutom vet du alltid vad underhåll, service och drivlinereparationer kostar i förväg, vilket ger dig bättre kontroll. Slutligen blir den totala ägandekostnaden lägre eftersom lastbilarna fungerar bättre och stoppen blir färre.

Vill du ha råd om vilket serviceavtal som passar dig bäst? Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare.