Så fungerar det

Ett komplett system – oavsett lastbil

Dynafleet har utvecklats internt av Volvo Lastvagnar och ger dig tillgång till unika och ytterst användbara uppgifter från din Volvolastbil. Dynafleet kan också eftermonteras i lastbilar av andra märken, vilket underlättar övervakningen av blandade vagnparker.

Få uppdateringar överallt

Få uppdateringar överallt

Dynafleet-hårdvaran kan vara fabriksmonterad eller så kan den eftermonteras av din Volvoåterförsäljare. Det behövs ingen extra programvara. Logga bara in på webbportalen för Dynafleet eller använd din iPhone/iPad för att få uppdateringar var du än befinner dig.

Utrustning och programvara

Utrustning och programvara

I lastbilen installeras en kraftfull Telematics Gateway samt en kombinerad GPS-/GSM-antenn. Beroende på vilken paketlösning du väljer kan även skärmen och tangentbordet ingå. Programvaran fjärruppdateras kostnadsfritt.

Information och lagring

Information och lagring

Kontoret och föraren kan hela tiden kommunicera med varandra via textmeddelanden. Information om fordonet och föraren skickas till Dynafleet-databasen, där den analyseras och presenteras för dig i tydliga rapporter. Det är också möjligt att på ett smidigt sätt integrera order- och faktureringssystemen med Dynafleet.