Inga fler missförstånd

Inga fler missförstånd

Säker, snabb och kostnadseffektiv kommunikation med tjänsten Meddelanden. Genom att se till att både kontoret och föraren har rätt information i alla lägen kan du undvika kostsamma missförstånd. Det finns inga begränsningar när det gäller kommunikationen. Månadsavgiften är densamma oavsett var lastbilen befinner sig.

Alltid i kontakt med lastbilen

Alltid i kontakt med lastbilen

Meddelandetjänsten ger dig tryggheten att du alltid kan få kontakt med lastbilen – oavsett vem som sitter bakom ratten. Kontoret och förarna kommunicerar via textmeddelanden som är enkla att skapa och som omedelbart visas på skärmen i lastbilen. Föraren använder ett trådlöst tangentbord för att kommunicera när lastbilen står stilla. Order kan hanteras under körning.

Integreras med övriga system

Integreras med övriga system

Med meddelandetjänsten är det också möjligt att på ett smidigt sätt integrera order- och faktureringssystemen med Dynafleet. På så sätt kan all viktig information hanteras på en och samma skärm, vilket ger en bättre övergripande kontroll. Förarens vardag underlättas också av att alla arbetsorder klart och tydligt visas på skärmen i lastbilen.


Upptäck skärmens potential

Upptäck skärmens potential

Skärmen i lastbilen kan användas till mycket mer än att bara skriva och ta emot textmeddelanden. Förarens dagliga arbete blir både enklare och mindre stressigt om han eller hon automatiskt får varningar om återstående arbetstid, trafikstockningar eller optimala rutter (med tillvalet Navigering). Kontakta gärna din Volvoåterförsäljare om du vill ha mer information om vilka tillval och funktioner som finns för skärmen i dina lastbilar.

Tjänsten Meddelanden:
  • Okomplicerad kommunikation. Tydliga textmeddelanden i lastbilen och på kontoret
  • Snabba besked. Hjälper föraren att fatta rätt beslut i rätt tid
  • Kostnadseffektivt. En fast månadsavgift oavsett var lastbilen befinner sig