Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
...most bízza ránk a többit

Tudjuk, hogy elsősorban egy vállalkozást vezet, és csak másodsorban egy teherautót. Ezért köteleztük el magunkat olyan szolgáltatások teljes skálájának nyújtása iránt, amelyek lehetővé teszik, hogy maradéktalanul élvezhesse egy megbízható és hatékony szállítási tevékenység, valamint új Volvo FE teherautójának előnyeit.

A Volvo Trucks révén vállalkozása a nap bármely szakában és az év bármely napján elérhető nélkülözhetetlen támogató szolgáltatásokhoz jut.
24

Helyi Volvo Trucks kereskedője kíváncsi egyéniség. Szeretné megismerni az Ön tevékenységét. Szeretné megtudni, hogy mit szállít vagy gyűjt össze, mikor teszi ezt, és mi határozza meg sikerének mértékét. Ennek a részletes nyomozásnak jó oka van – az Ön üzleti sikere.

Az Ön teherautója a mi dolgunk

Lépjen velünk partneri kapcsolatra, és olyan nélkülözhetetlen szolgáltatásokhoz, illetve kereskedői hálózathoz férhet hozzá, amelyek elkötelezettek üzletmenetének támogatása iránt. Gondját viseljük a teherautójának, így Önnek nem kell – ezáltal pedig kevésbé stresszes és jövedelmezőbb üzemeltetést kínálhatunk Önnek. Egészen egyszerűen zavartalanul évezheti a világ egyik legjobb áruterítő teherautójának előnyeit.

Az a tudat, hogy egy tapasztalt és elhivatott szállítási partnerrel rendelkezik, megszünteti a teherautó üzemeltetésével járó stresszt.

A kínálatunk mögötti erő

De hogyan érjük ezt el? Üzleti és üzemeltetési követelményei alapján összeállítunk egy teljes megoldást, amely szervizszerződéseket, üzemanyag-hatékonysági csomagokat, járművezető-továbbképzést, illetve flottakezelési, finanszírozási és biztosítási megállapodásokat is tartalmaz. Mindent, ami ahhoz szükséges, hogy a tevékenységéhez szükséges teljesítményt nyújtsa a teherautója.

1
Partneri viszony